Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sennheiser GSP 301 682TL (yeni stoklar)

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
Ben de deneyimlerini bekliyorum ses kalitesi rampageden kesinlikle iyidir ama bana rahatlık lazım önceliğim o

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
kulaklık geldi daha önce bir oyun kulaklığı kullanmadığım için sesini beğenmedim çünkü hep müzik kulaklığı kullanırdım. rahatlığı konusuna katılmıyorum kulaklık oldukça rahat mikrofonu çok iyi fakat dediğim gibi oyun kulaklığı olduğu için sesi bir garip hissettirdi.
@volki24 @Ventusz

Son düzenleme:

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
kulaklık geldi daha önce bir oyun kulaklığı kullanmadığım için sesini beğenmedim çünkü hep müzik kulaklığı kullanırdım. rahatlığı konusuna katılmıyorum kulaklık oldukça rahat mikrofonu çok iyi fakat dediğim gibi oyun kulaklığı olduğu için sesi bir garip hissettirdi.
@volki24 @Ventusz
Ses boğuk mu yada bass ağırlıklı mı

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Ses boğuk mu yada bass ağırlıklı mı
bas değilde middleri daha iyi gibi ses seviyesi düşük muhtemelen anakartın kalitesiz olmasından dolayı. benim bu sese alışamamam normal çünkü hep müzik kulaklığı kullanırdım normal da değil müzik için özel üretilenlerden. müziklerde aynı performansı alamıyorum bu yüzden garip geliyor biraz. ses boğuk mu sorusunun cevabı boğuk değilde bir garip işte ne olduğunu çözemedim orasını .d oyuncu kulaklığı ile müzik kulaklığının müzik dinlerken arasında uçurum varmış ama onu söyleyebilirim. müzik için mutlaka bir müzik kulaklığı öneririm.

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
bas değilde middleri daha iyi gibi ses seviyesi düşük muhtemelen anakartın kalitesiz olmasından dolayı. benim bu sese alışamamam normal çünkü hep müzik kulaklığı kullanırdım normal da değil müzik için özel üretilenlerden. müziklerde aynı performansı alamıyorum bu yüzden garip geliyor biraz. ses boğuk mu sorusunun cevabı boğuk değilde bir garip işte ne olduğunu çözemedim orasını .d oyuncu kulaklığı ile müzik kulaklığının müzik dinlerken arasında uçurum varmış ama onu söyleyebilirim. müzik için mutlaka bir müzik kulaklığı öneririm.
veya müzik için fiio q3 harici ses kartı öneririm.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,482
İsim
Kerem Çavuş
bir arkadaş ön jak yerine arka jaka takınca dediğin olay düzelmişti bi dene istersen

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
bir arkadaş ön jak yerine arka jaka takınca dediğin olay düzelmişti bi dene istersen
evet ses seviyesi artıyor fakat arka jakta yeterli ses seviyesi olarak bence o yüzden arkaya taktım. ama seste sorun yaşayan varsa ön jaka taksın farkediyor cidden.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Y K

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
o iş öyle olmuyor tam aslında dediğin doğru amfilerin veya ses kartlarının bir ses ruhu var fakat kulaklık daha önemli bu konuda.
haklısın aldığımız kulaklık pc lerin kaldıracağı frekans ta ama bi sennheiser hd600 oldu mu amfi siz bu aldığımız kulaklıktan bi farkı kalmıyor

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
haklısın aldığımız kulaklık pc lerin kaldıracağı frekans ta ama bi sennheiser hd600 oldu mu amfi siz bu aldığımız kulaklıktan bi farkı kalmıyor
tabii ki hd600 içib 300 ohm güç lazım bu kulaklık 19 ohm hd400s var bende o da 16 ohm aşırı kolay sürülüyor mesela bunlar. ama yine de yetmediği oluyor.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
elime ulaştı 3-4 saat önce kulaklık 10/10 ama kulağa biraz baskı uyguluyor gibi çok rahat değil ama rahat kulağı kaplıyor

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
elime ulaştı 3-4 saat önce kulaklık 10/10 ama kulağa biraz baskı uyguluyor gibi çok rahat değil ama rahat kulağı kaplıyor
Rahat olmamasını hangi kulaklığa göre kıyasladın hocam daha doğrusu bi önceki hangi kulaklığı kullanıyordun rahat değilse ben de iade ederim rahatlık için aldım

Top Bottom