Ses boğuk mu yada bass ağırlıklı mı
bas değilde middleri daha iyi gibi ses seviyesi düşük muhtemelen anakartın kalitesiz olmasından dolayı. benim bu sese alışamamam normal çünkü hep müzik kulaklığı kullanırdım normal da değil müzik için özel üretilenlerden. müziklerde aynı performansı alamıyorum bu yüzden garip geliyor biraz. ses boğuk mu sorusunun cevabı boğuk değilde bir garip işte ne olduğunu çözemedim orasını .d oyuncu kulaklığı ile müzik kulaklığının müzik dinlerken arasında uçurum varmış ama onu söyleyebilirim. müzik için mutlaka bir müzik kulaklığı öneririm.Ses boğuk mu yada bass ağırlıklı mı
veya müzik için fiio q3 harici ses kartı öneririm.bas değilde middleri daha iyi gibi ses seviyesi düşük muhtemelen anakartın kalitesiz olmasından dolayı. benim bu sese alışamamam normal çünkü hep müzik kulaklığı kullanırdım normal da değil müzik için özel üretilenlerden. müziklerde aynı performansı alamıyorum bu yüzden garip geliyor biraz. ses boğuk mu sorusunun cevabı boğuk değilde bir garip işte ne olduğunu çözemedim orasını .d oyuncu kulaklığı ile müzik kulaklığının müzik dinlerken arasında uçurum varmış ama onu söyleyebilirim. müzik için mutlaka bir müzik kulaklığı öneririm.
bir arkadaş ön jak yerine arka jaka takınca dediğin olay düzelmişti bi dene istersenbas değilde middleri daha iyi gibi ses seviyesi düşük muhtemelen anakartın kalitesiz olmasından dolayı. benim bu sese alışamamam normal çünkü hep müzik kulaklığı kullanırdım normal da değil müzik için özel üretilenlerden. müziklerde aynı performansı alamıyorum bu yüzden garip geliyor biraz. ses boğuk mu sorusunun cevabı boğuk değilde bir garip işte ne olduğunu çözemedim orasını .d oyuncu kulaklığı ile müzik kulaklığının müzik dinlerken arasında uçurum varmış ama onu söyleyebilirim. müzik için mutlaka bir müzik kulaklığı öneririm.
evet ses seviyesi artıyor fakat arka jakta yeterli ses seviyesi olarak bence o yüzden arkaya taktım. ama seste sorun yaşayan varsa ön jaka taksın farkediyor cidden.bir arkadaş ön jak yerine arka jaka takınca dediğin olay düzelmişti bi dene istersen
bir arkadaş ön jak yerine arka jaka takınca dediğin olay düzelmişti bi dene istersen
o iş öyle olmuyor tam aslında dediğin doğru amfilerin veya ses kartlarının bir ses ruhu var fakat kulaklık daha önemli bu konuda.veya müzik için fiio q3 harici ses kartı öneririm.
haklısın aldığımız kulaklık pc lerin kaldıracağı frekans ta ama bi sennheiser hd600 oldu mu amfi siz bu aldığımız kulaklıktan bi farkı kalmıyoro iş öyle olmuyor tam aslında dediğin doğru amfilerin veya ses kartlarının bir ses ruhu var fakat kulaklık daha önemli bu konuda.
tabii ki hd600 içib 300 ohm güç lazım bu kulaklık 19 ohm hd400s var bende o da 16 ohm aşırı kolay sürülüyor mesela bunlar. ama yine de yetmediği oluyor.haklısın aldığımız kulaklık pc lerin kaldıracağı frekans ta ama bi sennheiser hd600 oldu mu amfi siz bu aldığımız kulaklıktan bi farkı kalmıyor
Rahat olmamasını hangi kulaklığa göre kıyasladın hocam daha doğrusu bi önceki hangi kulaklığı kullanıyordun rahat değilse ben de iade ederim rahatlık için aldımelime ulaştı 3-4 saat önce kulaklık 10/10 ama kulağa biraz baskı uyguluyor gibi çok rahat değil ama rahat kulağı kaplıyor