Neler Yeni

Sennheiser Momentum true wireless 4 vs Galaxy Buds 3 Pro

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barış Şen
Merhaba herkese
Samsung marka telefon kullanmaktayım. Sennheiser kulaklık iyi indirime girmiş lakin samsung ekosistemi için buds 3 pro tercih etmeli miyim? Başka marka kulaklık öneriniz var mı?
Teşekkürler

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Merhaba herkese
Samsung marka telefon kullanmaktayım. Sennheiser kulaklık iyi indirime girmiş lakin samsung ekosistemi için buds 3 pro tercih etmeli miyim? Başka marka kulaklık öneriniz var mı?
Teşekkürler
Sennheiser indirim konusuna baktim da cok bi indirim yok gibi

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Gokhan
Sennheiser in momentumlarının tümünü deneyimleme fırsatım oldu. TWS 2 hali hazırda halen kullanmaktayım. Buds 3 pro da denedim ancak TWS4 teki temizlik yok tabi unutulmaması gereken en önemli detay maalesef Sennheiser nazlı bir kulaklık bozulma durumları biraz sık yaşanıyor. Biraz şans işi diyebilirim.

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barış Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sennheiser in momentumlarının tümünü deneyimleme fırsatım oldu. TWS 2 hali hazırda halen kullanmaktayım. Buds 3 pro da denedim ancak TWS4 teki temizlik yok tabi unutulmaması gereken en önemli detay maalesef Sennheiser nazlı bir kulaklık bozulma durumları biraz sık yaşanıyor. Biraz şans işi diyebilirim.
Aklımı kurcalayan bluetooth codecleri oldu. Samsung düz aptx desteği sunarken kulaklık aptx lossless'a kadar destek veriyor. Bu codec yüzünden ses kalitesinden tam verim alamama durumu olur mu ya da fark edilebilir bir kalitede düşüş hisseder miyim?

Top Bottom