Neler Yeni

şeriat diye konuşanlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MeRTFenS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Fener
Ya çevremden dolayı veya yaşadığım yerden mi dolayı bilmiyorum . Şeriat Gelsin Şu gelsin vb ... diyenler artmaya başladı gibi geliyor sizce öyle mi ?

eneskaya6

80+ Silver
Ya çevremden dolayı veya yaşadığım yerden mi dolayı bilmiyorum . Şeriat Gelsin Şu gelsin vb ... diyenler artmaya başladı gibi geliyor sizce öyle mi ?
Müslüman biri Allah'a ve kurallarına inandığı için şeriata inanmış oluyor. Yani bir müslümanın demesi istemesi çok doğal yadırgayacak bişey yok. He zaten bu ülke o yönetime dönmez %1 bile ihtimali yok. Özellikle cinayetler hırsızlık ve bankaların uyguladığı faiz politikası için konuşuyorlar.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
Aga bide çevreni acil değiştir asla ve asla bunu söyleyen kişilerle arkadaşlık etme

Hanaz

80+ Gold
Müslüman biri Allah'a ve kurallarına inandığı için şeriata inanmış oluyor. Yani bir müslümanın demesi istemesi çok doğal yadırgayacak bişey yok. He zaten bu ülke o yönetime dönmez %1 bile ihtimali yok. Özellikle cinayetler hırsızlık ve bankaların uyguladığı faiz politikası için konuşuyorlar.
Kuranda şeriat diye bir şey yazıyormu benim güzel kardeşim

Kara*

80+ Silver
Sen kendi hayatına bak gerisini salla dostum. Öyle gelsin hüğ müğ salya sümük içinde yalvaranların kitlesi bellidir. Küçükken öğrendikleri din bile şüpheli, ama çevresine en iyi şekilde sunmaya hazırdır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,297
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev
Top Bottom