Gelsin diyenlere 1 gün şeriyata göre yaşa de 1 saat dayanamazYa çevremden dolayı veya yaşadığım yerden mi dolayı bilmiyorum . Şeriat Gelsin Şu gelsin vb ... diyenler artmaya başladı gibi geliyor sizce öyle mi ?
Müslüman biri Allah'a ve kurallarına inandığı için şeriata inanmış oluyor. Yani bir müslümanın demesi istemesi çok doğal yadırgayacak bişey yok. He zaten bu ülke o yönetime dönmez %1 bile ihtimali yok. Özellikle cinayetler hırsızlık ve bankaların uyguladığı faiz politikası için konuşuyorlar.Ya çevremden dolayı veya yaşadığım yerden mi dolayı bilmiyorum . Şeriat Gelsin Şu gelsin vb ... diyenler artmaya başladı gibi geliyor sizce öyle mi ?
Çevrenden dolayıdırYa çevremden dolayı veya yaşadığım yerden mi dolayı bilmiyorum . Şeriat Gelsin Şu gelsin vb ... diyenler artmaya başladı gibi geliyor sizce öyle mi ?
Aga bide çevreni acil değiştir asla ve asla bunu söyleyen kişilerle arkadaşlık etmeYa çevremden dolayı veya yaşadığım yerden mi dolayı bilmiyorum . Şeriat Gelsin Şu gelsin vb ... diyenler artmaya başladı gibi geliyor sizce öyle mi ?
Kuranda şeriat diye bir şey yazıyormu benim güzel kardeşimMüslüman biri Allah'a ve kurallarına inandığı için şeriata inanmış oluyor. Yani bir müslümanın demesi istemesi çok doğal yadırgayacak bişey yok. He zaten bu ülke o yönetime dönmez %1 bile ihtimali yok. Özellikle cinayetler hırsızlık ve bankaların uyguladığı faiz politikası için konuşuyorlar.
Git bak araştır benim güzel kardeşim google.comKuranda şeriat diye bir şey yazıyormu benim güzel kardeşim
Maide 44 kardeşimGit bak araştır benim güzel kardeşim google.com
Ben bu adamı tanıyorumŞERİAT GERİ GELSİN DİYENLERİN YATAĞANA BİR ADET
bu adam gelsin (!)