Dostum lütfen yazar mısın? Bak lütfen diyorum. Kırma beni.Doğrusunu yazsam beni linç edersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi imam hatip lisesinde okuyorsun?Hangi fıkra sayfasından aldın bunu epey komikmiş
Dostum lütfen yazar mısın? Bak lütfen diyorum. Kırma beni.Doğrusunu yazsam beni linç edersiniz
Hangi imam hatip lisesinde okuyorsun?Hangi fıkra sayfasından aldın bunu epey komikmiş
5/1 demek 5 demek 1/5 demek 5 te biri demek. Yanlış yazan sensin.Sana matematik ve türkce ögreten eğitimsiz hocanın
Peki bir kadın 4 adamla evlenebilir mi?Evet eğer ilk eşin istemiyorsa ve 2 sine birden bakamazsan bırak 4 ü 2. Yi bile alamıyorsun ayrıca o 4 kişi arasından 1 si ile ilgilenince diğer 3 ile ilgilenmemezlik yapamazsın ki bu çocuk zor bir olay şey gibi bişey elinde ateşi tutabilirsin bunda sakınca yok ama tutabiliyorsan tut gibi bişey ayrıca şuan da tek eşlilik muhtemelen şu yüzden var mesela kendimden örnek vereyim diyelim ben ölünce iki eşimden olan çocuklarda miras kawga sına girişip kan dökülecek. Ayrıca boşanmalar çok olacaktır, bir süre sonra 2 eşimde birbirinden nefret etmeye başlayacaktır ayrıca kimsenin kalbinde 2 insan bulunamaz 2. Si şuan için hizmet için kullanılır ama gidipte zulmün çok olduğu peygamberimizin döneminde bence kadınları korumak için kabul edilebilir bişey peygamberimizn yaptığı şey bence çünkü o zamanda insanlar en azından bir kadına şiddet uygulayamıyordu evli olan birisine özellikle bu tanınmış ve saygın bir peygamberin eşi ise bu yüzden peygamberimizin bence çok evliliği kabul edilebilir tabi eleştirilebilir bir durum da
Oke bu bilgi için çok teşekkürler düzelteyim o zaman hemen5/1 demek 5 demek 1/5 demek 5 te biri demek. Yanlış yazan sensin.
O olmasaydı sen bu yorumu evinde taşların üstüne yazardın.
Bazıları çok içki içermiş diye eleştirmiş. Ulan adam bitmiş, mahvolmuş ülkeyi kurtardı; o içmesinde ben mi içeyim?
ak partili napıyonOlmasaydın olmazdıkçı gelmiş
Bu arkadaş yan çardan. Suriyeli galiba??Olmasaydın olmazdıkçı gelmiş
Güzel soru sjsjsjPeki bir kadın 4 adamla evlenebilir mi?
Bir zahmet doğru bir şey değil. Hatta korkunç bir şey bana göre. Düşünsene 5 tane annen var. Bide o kadınların psikolojisini düşün. Hangi kadın eşini 3 kişiyle daha paylaşmak ister? Yani genelde zorunlu olarak evlendiriyorlar kadını.Güzel soru sjsjsj
Bilmiyorum hocam ama zaten 1 erkeğinde çok eşlilik yapmasını pek mantıklı bulmuyorum hatta etik değil bence şu dönem için
Aynen hocam da ben zaten savunmadım jsjfsk ya zaten dediğim gibi dinde onun şartları var ama çok zor şartlar yan uzatan yapamazsın onlarıBir zahmet doğru bir şey değil. Hatta korkunç bir şey bana göre. Düşünsene 5 tane annen var. Bide o kadınların psikolojisini düşün. Hangi kadın eşini 3 kişiyle daha paylaşmak ister? Yani genelde zorunlu olarak evlendiriyorlar kadını.
Ne?Hani İslam karşıtı birisi ya o yüzden olabilir mi ?