Neler Yeni

Şeriatı bilmeyip savunan kişiler hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,278
İsim
a l p e r
Biz diyoruz Türklük, demokrasi, hak hukuk bunlarda biri hırsızlık yaptı diye kolunu bacağınj kesmekle uğraşıyor.

Agalar kusura bakmayında 2023'ün Türkiyesin'de şeriat gibi saçma sapan bi kavramı ülkeye sokamazsınız. Müslümanlık arabistandan çıktı diye oranın dilini, ırkını, cartunu curtunu kullanmayız kullanmak zorunda da değiliz.

Unutmayın biz arap değil TÜRKÜZ.

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Şeriatin olduğu yerde eşitlik, adalet, özgürlük olmaz.
1400 yıl önceki arabın zihniyeti ile günümüz Türk toplumu yönetilmez üstte bazı arkadaşlar düzgün uygulanırsa sıkıntı yok demiş.(linç yememek içinde öyle yazmış olabilirler) arkadaş bozuk şeyin nesine düzgün uygulayacaksın
Mirastan erkeğin payının 2 kızın payına eşit olduğu yazar bunun neresinde eşitlik.

Şeriatla yönetilen toplumda islamdan başka din olmaz.
Eğer sen islamdan başka bir dine inanacağım veya hiçbir dine inanmayacağım dersen onların kurallarına çıkmış olacağın için seni öldürecekler
Şeriat'ta Din özgürlüğü olmaz.

Bundan 5 ay önce abd de füzyon devrimi gerçekleşti eğer zamanında bizde bu devrime ortak olmazsak abd bedava üretim yapacak sadece üretim de değil bu ürünlere ulaştırmada bedava olacak senin normal bir şekilde onlara göre pahalı üreteceğin için senin ihracat başarın diye bir şey olmayacak füzyon devrimine ayak uydurmayan bütün ülkeler iflas edecek.
Toplum hala şeriat aslında iyi bir yönetim biçimi diye tartışma konusu diye zaman kaybediyor.
füzyon devrimi trenini zamanında binmezsek bizi şeriat kurtarmayacak.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayret daha Kur'an açmayan, 5 şartı yerine getirmeyen DA bebeleri konuya intikal edip eleştirmemişler.

Şaşırtıcı.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Hayret daha Kur'an açmayan, 5 şartı yerine getirmeyen DA bebeleri konuya intikal edip eleştirmemişler.

Şaşırtıcı.
İslamın şartı 5 değil kanka. İslamın şartı bir ciltli kitap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şeriatin olduğu yerde eşitlik, adalet, özgürlük olmaz.
1400 yıl önceki arabın zihniyeti ile günümüz Türk toplumu yönetilmez üstte bazı arkadaşlar düzgün uygulanırsa sıkıntı yok demiş.(linç yememek içinde öyle yazmış olabilirler) arkadaş bozuk şeyin nesine düzgün uygulayacaksın
Mirastan erkeğin payının 2 kızın payına eşit olduğu yazar bunun neresinde eşitlik.

Şeriatla yönetilen toplumda islamdan başka din olmaz.
Eğer sen islamdan başka bir dine inanacağım veya hiçbir dine inanmayacağım dersen onların kurallarına çıkmış olacağın için seni öldürecekler
Şeriat'ta Din özgürlüğü olmaz.

Bundan 5 ay önce abd de füzyon devrimi gerçekleşti eğer zamanında bizde bu devrime ortak olmazsak abd bedava üretim yapacak sadece üretim de değil bu ürünlere ulaştırmada bedava olacak senin normal bir şekilde onlara göre pahalı üreteceğin için senin ihracat başarın diye bir şey olmayacak füzyon devrimine ayak uydurmayan bütün ülkeler iflas edecek.
Toplum hala şeriat aslında iyi bir yönetim biçimi diye tartışma konusu diye zaman kaybediyor.
füzyon devrimi trenini zamanında binmezsek bizi şeriat kurtarmayacak.
Aga kimseyi zorlama yok nereden uyduruyon kuranda da insanların birbirini zorlamaması için bir sürü ayet var. Herkesin dini kendine.

Hem dine girmede hem de dinin içindeki kurallarda kimsenin kimseyi zorlamaya hakkı yok. Haram.

Az biraz sakin

80+ Bronze
İslamın şartı 5 değil kanka. İslamın şartı bir ciltli kitap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga kimseyi zorlama yok nereden uyduruyon kuranda da insanların birbirini zorlamaması için bir sürü ayet var. Herkesin dini kendine.

Hem dine girmede hem de dinin içindeki kurallarda kimsenin kimseyi zorlamaya hakkı yok. Haram.
herkesin dini kendineyse laik ve islam dinine inanmayan insanların da bulunduğu toplulukta seriat gelmesi gibi bir saçmalığa asla gerek yok.

EsdeathSama

80+ Bronze
Kur'an'da eğer dine ve inanca özgürlük ve saygı savulunuyorsa neden şeriatı destekleyelim? Bu diğer dinlere saygısızlık ve onların inancını kısıtlama olmuyor mu?

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Dinle ülke yönetilmez, her ağır ve ani dini baskılama kapımızı anti demokratik yollara açtı, demokraside önümüze taşlar koydu.

sizofren0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berat
devletin dini olamaz
yoğurt 80tl.ekmek 10 tl.en ucuz ev kirası 10k.400gr kıyma 110tl.1kg kaşar 175tl.benzin 40tl

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Devlet savunmaz ve savunamaz, anayasa hem insana hem devlete yasaklar, olması gereken budur.

"thorxium"

80+ Bronze
Şeriat ne olduğunu bilmiyor ama gelsin istiyen bir kısım var neden böyle düşünüyorlar sizce
Benim arkadaşım vardı öyle deli gibi söylüyordu falan, derste hocaya falan sordurtmuştuk hoca anlatınca bi düşmüştü yüzü, değişik biriydi .
(En argosuz böyle anlatabilirim .d)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,542
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom