Neler Yeni

Serin çalışan gaming laptop arıyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
30k ya kadar bütçem var ses çıkarması öenmli değil
güçlü ve sessiz çalışsın yetleri?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
30k ya kadar bütçem var ses çıkarması öenmli değil
güçlü ve sessiz çalışsın yetleri?
5 yıldır laptop alıp satıyorum daha yapılmadı :) Şu ana kadar gördüğüm en iyi soğutma msi titan evr serilerindeydi onlarda sınırlı üretildi şuan piyasada vardır ama ikinci el sitelerinde görebilirsin amd ryzen 5 seri laptop alacaksan oyunlarda 91 derecenin altına düşmüyor intel i5 ve i7 işlemciler genelde 88 civarında geziniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 yıldır laptop alıp satıyorum daha yapılmadı :) Şu ana kadar gördüğüm en iyi soğutma msi titan evr serilerindeydi onlarda sınırlı üretildi şuan piyasada vardır ama ikinci el sitelerinde görebilirsin amd ryzen 5 seri laptop alacaksan oyunlarda 91 derecenin altına düşmüyor intel i5 ve i7 işlemciler genelde 88 civarında geziniyor.
ya ben takıntılıyım biraz sıcaklık konusunda o yüzden sıcaklık konusun da iyi bir leptop arıyorum yoksa yoktur be reis

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
bu bütçede titan bulmak çok zor hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bütçede titan bulmak çok zor hocam
hocam zaten 3070 ti lı sağlam bir sistemim var masaüstü ek olarak gezerken bir leptop arıyordum o yüzdne maks 30k koydum ama bakalım önerdiğiniz varmı f/p

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
hocam zaten 3070 ti lı sağlam bir sistemim var masaüstü ek olarak gezerken bir leptop arıyordum o yüzdne maks 30k koydum ama bakalım önerdiğiniz varmı f/p
Hangi amaçla kullanılacak hocam

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
ses çıkarması önemli değil ama serin ve sessiz çalışsın? ne demek istediğini tam çözemedim. laptop fiyatları bu dönemde kasalardan ekstra yüksek fiyatlı hali hazırda kasa bakıyorsanız ordan devam etmenizi öneririm. hp omenler ses çıkarıyor ama çok serin çalışırlar. zalman ns2000 soğutucu da alırsanız ısı sorunu yaşamazsınız.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
30kda en yüksek performans alabileceğiniz cihaz yukarıdaki nitro 5. Ama soğutma performansı yeterli gelir mi bilemiyorum
GPU olarak nitronun gerisinde ama soğutma performansı daha iyidir.
36 37K lara çıkabilirseniz 4060lı rog var 3 fanlı olması nedeniyle sıcaklık olarak tatmin edici olur. 40k civarına da omen var 2.5k ve 17.3 inç ekranı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
30kda en yüksek performans alabileceğiniz cihaz yukarıdaki nitro 5. Ama soğutma performansı yeterli gelir mi bilemiyorum
GPU olarak nitronun gerisinde ama soğutma performansı daha iyidir.
36 37K lara çıkabilirseniz 4060lı rog var 3 fanlı olması nedeniyle sıcaklık olarak tatmin edici olur. 40k civarına da omen var 2.5k ve 17.3 inç ekranı var
tamadır hocam çok sağolun bilgi için

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ya ben takıntılıyım biraz sıcaklık konusunda o yüzden sıcaklık konusun da iyi bir leptop arıyorum yoksa yoktur be reis
Bütçeyi yükseltsen bile zor hatta ekran görüntüsü almıştım bi ara eğer duruyorsa paylaşacağım ben yeni nesil laptopta kullandım ama hiçbir laptopta msi evr titan modelleri kadar sağlam soğutma bloğu görmedim açığını konuşuyum ikinci el temiz denk getirirsen 1070 li modeli güzel bi üst modelinde mekanik klavye ve gtx 1080 var ikinci el olarak ben bi ara denk getirdim 16-17 arasındaydı tam net hatırlamıyorum ama soğutma konusunda onun üstüne laptop daha tanıyamadım elime rtx 40 serisi hiçbir laptop geçmedi onlarda belki durum farklı olabilir diye düşünmek isterim ama deneyip görmediğim için onlar hakkında yorum yapmak müneccimlik olur. fotoğrafı buldum ryzen 5 işlemcili laptop ve 102 derece kapanmamasına bende şaşırmıştım.
sıcaklık.png

Top Bottom