Neler Yeni

Sert Sakal Sorunu ve Çözüm Önerileri

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Vedat Kahraman
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

Sakal uzatmayı ve genel olarak kılı sevmiyorum ancak sakallı görüntümü de beğeniyorum. Neden sevmediğimi düşündüğümde de bunun sakalımın sert olduğu için sürekli kaşınması ve bir süre sonra istemsiz yolmaya başlamam olduğunu anladım. Siz de bu sorunu yaşadınız mı, yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Bu saç için kullanılan saçı yumuşatan bakım yapan krem/yağ ürünlerini sakalım için kullansam işe yarar mı ya da zararı olur mu acaba?

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berkay Aydın
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

Sakal uzatmayı ve genel olarak kılı sevmiyorum ancak sakallı görüntümü de beğeniyorum. Neden sevmediğimi düşündüğümde de bunun sakalımın sert olduğu için sürekli kaşınması ve bir süre sonra istemsiz yolmaya başlamam olduğunu anladım. Siz de bu sorunu yaşadınız mı, yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Bu saç için kullanılan saçı yumuşatan bakım yapan krem/yağ ürünlerini sakalım için kullansam işe yarar mı ya da zararı olur mu acaba?

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Sakal serumu sakal yağı gibi bişeyler vardı hiç kullanmadım ama onlar belki işe yarar

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Vedat Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2-3 numarayla kısaltıp bu uzunlukta sabit tutabilirsiniz.
Yok hocam kesmek istemiyorum hep full uzatıcam küçük düzeltmeler haricinde. O yüzden nasıl bakım yapılır öğrenmem lazım yoksa her zamanki gibi bunalıp keserim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sakal serumu sakal yağı gibi bişeyler vardı hiç kullanmadım ama onlar belki işe yarar
Hocam tecrübeyle sabit faydalı ürünler lazım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berkay Aydın
Yok hocam kesmek istemiyorum hep full uzatıcam küçük düzeltmeler haricinde. O yüzden nasıl bakım yapılır öğrenmem lazım yoksa her zamanki gibi bunalıp keserim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tecrübeyle sabit faydalı ürünler lazım ya
hoocam elbet yt de videosu vardır bence bi dediğim şeyleri araştırın

Top Bottom