Neler Yeni

Öneri Ses kontrolü olan klavye.

Herkes hotswap kablosuz mini klavye kullanmak zorundamı ?
öyle birşeyi nerde dediğimi göstersene bi 5k para verecek birçok özellikten yoksun kalacak parasına değer vermiyorsa alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral atsana adama hotswap özellikli, kablosuz, tam boyutlu, müzik değiştirebileceği 7k altında olan klavye
arkadaşlar atmış akkonun klavyesini tuşları modlanabiliyor önceden modlanmış müzik değiştirme işareti yok diye o özelliği yok mu oluyor

Ses kontrolüne sahip, tam boyutlu, müzik değiştirebileceğim ve 7.000 TL veya altı fiyatlı bir klavye arıyorum.

Tavsiyem 2. Klavye olarak ucuz kablosuz multimedya klavye al. Ben film dizi izlemelik müzik dinlemelik kullanıyorum

Switch bozulduğunda bulacak peki hadi kolay kolay bozulmaz ama hadi başka switch takmak isterse
Razer switchleri bozmak çok zor kafemizde ki hiç bir razer klavye sıvı teması hariç bozulmadı ki sıvı temasına da dayanıklılar, sıcak içecek dökülmediği taktirde su, enerji içeceği, cola gibi içeceklerde söküp temizlendiğimizde çalışmaya devam ettiler. 4 farklı ürün kullandık 2 si de 5 seneyi devirdi zamanında pahalı pahalı almıştık ama kendini 10 kere amorti etti. Bende hotswapple tercih ediyorum ama herkesin ihtiyacı yok çoğu son kullanıcı tak kullan kafasında.

Son düzenleme:
Razer switchleri bozmak çok zor kafemizde ki hiç bir razer klavye sıvı teması hariç bozulmadı ki sıvı temasına da dayanıklılar, sıcak içecek dökülmediği taktirde su, enerji içeceği, cola gibi içeceklerde söküp temizlendiğimizde çalışmaya devam ettiler. 2 farklı ürün kullandık 2 si de 5 seneyi devirdi zamanında pahalı pahalı almıştık ama kendini 10 kere amorti etti. Bende hotswapple tercih ediyorum ama herkesin ihtiyacı yok çoğu son kullanıcı tak kullan kafasında.
dedigim gibi kolay kolay bozulmaz ama yuksek butcelerde hotswapple olmayan bır klavyeye para bayılmak saçma geliyor

Razer switchleri bozmak çok zor kafemizde ki hiç bir razer klavye sıvı teması hariç bozulmadı ki sıvı temasına da dayanıklılar, sıcak içecek dökülmediği taktirde su, enerji içeceği, cola gibi içeceklerde söküp temizlendiğimizde çalışmaya devam ettiler. 2 farklı ürün kullandık 2 si de 5 seneyi devirdi zamanında pahalı pahalı almıştık ama kendini 10 kere amorti etti. Bende hotswapple tercih ediyorum ama herkesin ihtiyacı yok çoğu son kullanıcı tak kullan kafasında.
4 yıl oldu 3 parmağımı kırdı kendi kırılmadı her şeyi kusursuz çalışıyor. tüm dediklerinize katılıyorum razer konusunda

Ekler

• IMG_8407.jpeg
    IMG_8407.jpeg
    2.6 MB · Hit: 17
4 yıl oldu 3 parmağımı kırdı kendi kırılmadı
😃😃
dedigim gibi kolay kolay bozulmaz ama yuksek butcelerde hotswapple olmayan bır klavyeye para bayılmak saçma geliyor
Fiyatlandırmasını bende beğenmiyorum, daha alınabilir olması gerek bu konuda kesinlikle katılıyorum. Bu klavye ben marka alırım sağlam olsun bi sorun yaşamadan arkama yaslanıp kullanayım, bi sorunda da marka desteği olsun diyen için bir tercih olabilir. Arena bilgisayar garantisinde old. için garanti kısmında ben sorun yaşamadım adamalar direkt iade ya da değişim formu çıkartıyor bu yönden de iyi. Yazılım kaynaklı sorunlarda bir sorun yok diyip geri yollamıyorlar ya da mekaniğinde ki bir problemden kullanıcı hatası diye geri göndermiyorlar şahsen ürün alırken arena vektron gibi çıkışlı yerler birinci önceliğim oluyor.

Tamam ama o Windows tuşu kilitleme ile ışık değiştirme tuşuna bir şeyler atanıyor mu?
Onların simgesi yok.
atanmıyor onlara sanırım biri win kitleme biri ışık şiddeti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,502
Üyeler
173,385
Son üye
lilache
Geri