GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,600
Switch bozulduğunda bulacak peki hadi kolay kolay bozulmaz ama hadi başka switch takmak isterseHerkes hotswap kablosuz mini klavye kullanmak zorundamı ?
Switch bozulduğunda bulacak peki hadi kolay kolay bozulmaz ama hadi başka switch takmak isterseHerkes hotswap kablosuz mini klavye kullanmak zorundamı ?
öyle birşeyi nerde dediğimi göstersene bi 5k para verecek birçok özellikten yoksun kalacak parasına değer vermiyorsa alsınHerkes hotswap kablosuz mini klavye kullanmak zorundamı ?
arkadaşlar atmış akkonun klavyesini tuşları modlanabiliyor önceden modlanmış müzik değiştirme işareti yok diye o özelliği yok mu oluyorkral atsana adama hotswap özellikli, kablosuz, tam boyutlu, müzik değiştirebileceği 7k altında olan klavye
Ses kontrolüne sahip, tam boyutlu, müzik değiştirebileceğim ve 7.000 TL veya altı fiyatlı bir klavye arıyorum.
Razer switchleri bozmak çok zor kafemizde ki hiç bir razer klavye sıvı teması hariç bozulmadı ki sıvı temasına da dayanıklılar, sıcak içecek dökülmediği taktirde su, enerji içeceği, cola gibi içeceklerde söküp temizlendiğimizde çalışmaya devam ettiler. 4 farklı ürün kullandık 2 si de 5 seneyi devirdi zamanında pahalı pahalı almıştık ama kendini 10 kere amorti etti. Bende hotswapple tercih ediyorum ama herkesin ihtiyacı yok çoğu son kullanıcı tak kullan kafasında.Switch bozulduğunda bulacak peki hadi kolay kolay bozulmaz ama hadi başka switch takmak isterse
dedigim gibi kolay kolay bozulmaz ama yuksek butcelerde hotswapple olmayan bır klavyeye para bayılmak saçma geliyorRazer switchleri bozmak çok zor kafemizde ki hiç bir razer klavye sıvı teması hariç bozulmadı ki sıvı temasına da dayanıklılar, sıcak içecek dökülmediği taktirde su, enerji içeceği, cola gibi içeceklerde söküp temizlendiğimizde çalışmaya devam ettiler. 2 farklı ürün kullandık 2 si de 5 seneyi devirdi zamanında pahalı pahalı almıştık ama kendini 10 kere amorti etti. Bende hotswapple tercih ediyorum ama herkesin ihtiyacı yok çoğu son kullanıcı tak kullan kafasında.
4 yıl oldu 3 parmağımı kırdı kendi kırılmadı her şeyi kusursuz çalışıyor. tüm dediklerinize katılıyorum razer konusundaRazer switchleri bozmak çok zor kafemizde ki hiç bir razer klavye sıvı teması hariç bozulmadı ki sıvı temasına da dayanıklılar, sıcak içecek dökülmediği taktirde su, enerji içeceği, cola gibi içeceklerde söküp temizlendiğimizde çalışmaya devam ettiler. 2 farklı ürün kullandık 2 si de 5 seneyi devirdi zamanında pahalı pahalı almıştık ama kendini 10 kere amorti etti. Bende hotswapple tercih ediyorum ama herkesin ihtiyacı yok çoğu son kullanıcı tak kullan kafasında.
4 yıl oldu 3 parmağımı kırdı kendi kırılmadı
Fiyatlandırmasını bende beğenmiyorum, daha alınabilir olması gerek bu konuda kesinlikle katılıyorum. Bu klavye ben marka alırım sağlam olsun bi sorun yaşamadan arkama yaslanıp kullanayım, bi sorunda da marka desteği olsun diyen için bir tercih olabilir. Arena bilgisayar garantisinde old. için garanti kısmında ben sorun yaşamadım adamalar direkt iade ya da değişim formu çıkartıyor bu yönden de iyi. Yazılım kaynaklı sorunlarda bir sorun yok diyip geri yollamıyorlar ya da mekaniğinde ki bir problemden kullanıcı hatası diye geri göndermiyorlar şahsen ürün alırken arena vektron gibi çıkışlı yerler birinci önceliğim oluyor.dedigim gibi kolay kolay bozulmaz ama yuksek butcelerde hotswapple olmayan bır klavyeye para bayılmak saçma geliyor
rog flare animated 2 kullanıyorumSes kontrolüne sahip, tam boyutlu, müzik değiştirebileceğim ve 7.000 TL veya altı fiyatlı bir klavye arıyorum.
O windows tuşu ile ışık tuşunun işlevini değiştirebiliyor musun ?rog flare animated 2 kullanıyorum
her tuşa farklı bir şey atayabiliyorsunO windows tuşu ile ışık tuşunun işlevini değiştirebiliyor musun ?
Tamam ama o Windows tuşu kilitleme ile ışık değiştirme tuşuna bir şeyler atanıyor mu?her tuşa farklı bir şey atayabiliyorsun Alıntıyı görüntüle
atanmıyor onlara sanırım biri win kitleme biri ışık şiddetiTamam ama o Windows tuşu kilitleme ile ışık değiştirme tuşuna bir şeyler atanıyor mu?
Onların simgesi yok.