Neler Yeni

Sesimin Kalınlığı Hakkında :/

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,550
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ama sesim 25 yaşındaki biri gibi çıkıyor (belkide ondan da kalın) ve diksiyonum da çok iyi değil bu yüzden de çok özgüvensizim, bu ses olayı yüzünden resmen insanlar ile konuşmaktan utanıyorum. Diksiyon işine gelirsek, 3 yıl önce diş teli taktırdım ve taktırdığımdan beri peltek ve "Ş" ağırlıklı konuşuyorum ve böyle konuşmaya hala alışamadığım için bazı yerlerde baya kekeliyorum. Yani diksiyon olayı en fazla 1 yıla kadar çözülür diye düşünüyorum ama şu ses işini ben mi gözümde çok abartıyorum yoksa gerçekten önemsenecek bir şey mi hala bilmiyorum. Bu özgüvensizliği yenmem için "insanlarla konuş" demekten başka önerebileceğiniz bir şey var mı? (buraya kadar okuduysan çok teşekkürler :))
Sesinin kalın olması bence çok güzel olum nesi kötü la benim sesim ne kalın ne ince ama biraz kalın olmasını isterdim.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok abi, valla atamam. Zorlama lütfen :)
Bak şimdi böyle düşünüyorsan ilkin evdeyken kendini ana haber bülteni sunucusu düşün ve anlat bende 16 yaşındayım yapıyorum dizi izleyerek ingilizceni geliştir ayrıca diksiyonun gelişsin istersen kelimeleri seçerek konuş ve her zaman sohbet edeceğin biri olsun insanlara fikirlerini sun yoksa çok şey kaybedersin

StrangeRick

80+ Bronze
Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ama sesim 25 yaşındaki biri gibi çıkıyor (belkide ondan da kalın) ve diksiyonum da çok iyi değil bu yüzden de çok özgüvensizim, bu ses olayı yüzünden resmen insanlar ile konuşmaktan utanıyorum. Diksiyon işine gelirsek, 3 yıl önce diş teli taktırdım ve taktırdığımdan beri peltek ve "Ş" ağırlıklı konuşuyorum ve böyle konuşmaya hala alışamadığım için bazı yerlerde baya kekeliyorum. Yani diksiyon olayı en fazla 1 yıla kadar çözülür diye düşünüyorum ama şu ses işini ben mi gözümde çok abartıyorum yoksa gerçekten önemsenecek bir şey mi hala bilmiyorum. Bu özgüvensizliği yenmem için "insanlarla konuş" demekten başka önerebileceğiniz bir şey var mı? (buraya kadar okuduysan çok teşekkürler :))
u lan 15 yaşındayım oyunda konuştuğumda ilk okul sanıyorlar

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kimi zaman ülkenin durumunu bir başkasına anlat eleştiri yap ama eleştiri iyi ve ya kötü olabilir bunları yap geliştir ayrıca biriyle konuşurken utanmana gerek yok daha dün 2 gün önce türk telekom ile konuştum problem vardı anlattım tabi biraz utangaçlık çok normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,028
Üyeler
165,918
Son üye
181maverick
Top Bottom