Neler Yeni

Sesimin Kalınlığı Hakkında :/

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sesinin kalın olması bence çok güzel olum nesi kötü la benim sesim ne kalın ne ince ama biraz kalın olmasını isterdim.
Yok ya, orta derecede olması iyi, böyle kalın olunca insanlarla konuşurken sanki onlara bağrıyormuşsun gibi oluyor :)

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Çiğ yumurta içmek sesi inceltiyor galiba araştır bence

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok ya, orta derecede olması iyi, böyle kalın olunca insanlarla konuşurken sanki onlara bağrıyormuşsun gibi oluyor :)
Şimdi cesaretini topla ve en azından bir ses kaydı at utanmadan sesini biraz toplayarak

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kimi zaman ülkenin durumunu bir başkasına anlat eleştiri yap ama eleştiri iyi ve ya kötü olabilir bunları yap geliştir ayrıca biriyle konuşurken utanmana gerek yok daha dün 2 gün önce türk telekom ile konuştum problem vardı anlattım tabi biraz utangaçlık çok normal
Müşteri temsilcileri ile hiç konuşamıyorum zaten

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Müşteri temsilcileri ile hiç konuşamıyorum zaten
İşte korkmayacaksın kardeşim eğer korkarsan derdini anlatamazsın , ayrıca insanlara utanarak davranınca seni ezik yerine koyup yapması gerek şeyde yardım etmiyor. Örneğin ; müşteri hizmetleri eğer korkarak konuşursan seni keriz gibi keklerler.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Her gün sesli kitap oku diksiyonun düzelicektir .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denendi ve %100 çalışıyor her gün 20 dk sesli kitap okuyun diksiyon aşırı düzeliyor.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Denendi ve %100 çalışıyor her gün 20 dk sesli kitap okuyun diksiyon aşırı düzeliyor.
Kesinlikle öyle soru çözerkende bir başkasına anlatır gibi yaparsa veya videoda anlatır gibi kesin düzelir

Dc verir misin, oradan atayım

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
benim sesimde kalın 15 yaşımdayım yaşıtlarım oyunlarda abi diyor :D çok takma kafana kalın ses güzeldir kekeleme konusunda oda çok kafaya takılacak bir şey değil bende arada kekeliyorum ama gülüp geçiyoruz arkadaşlarla

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
benimde sesim kalın ama bazı şeylerde çok işe yarıyor mesela müşteri hizmetleriyle konuşurken seni ciddiye almazlar normalde sesten dolayı ama ses kalın olunca büyük sanıp ciddiye alıyorlar bunu gibi şeyler çok işe yarıyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
benim sesimde kalın 15 yaşımdayım yaşıtlarım oyunlarda abi diyor :D çok takma kafana kalın ses güzeldir kekeleme konusunda oda çok kafaya takılacak bir şey değil bende arada kekeliyorum ama gülüp geçiyoruz arkadaşlarla
benimde sesim kalın ama bazı şeylerde çok işe yarıyor mesela müşteri hizmetleriyle konuşurken seni ciddiye almazlar normalde sesten dolayı ama ses kalın olunca büyük sanıp ciddiye alıyorlar bunu gibi şeyler çok işe yarıyor
Sesi kalın olan ne kadar çok kişi varmış ya :D

Top Bottom