Neler Yeni

Sesimin Kalınlığı Hakkında :/

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Ses kaliten iyiyse iyi yönde kullanabilirsin.
Örneğin seslendirme, haber sunumu vesaire vesaire.
Doğrudur birçok yerde ses havuzları var oraya da seslerini koyabilirler bu sayede reklam için ses arayan firmalar o havuzlara bakıyor ve sesin uyumlu ise reklam seslendirebilirsin çok aşırı para vermeseler de güzel para kazanabiliyorsun

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğrudur birçok yerde ses havuzları var oraya da seslerini koyabilirler bu sayede reklam için ses arayan firmalar o havuzlara bakıyor ve sesin uyumlu ise reklam seslendirebilirsin çok aşırı para vermeseler de güzel para kazanabiliyorsun
İyiymiş, ileride sesim iyice bir oturduğunda bakarım :D

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Biraz tizlik var ama ergenlikten kaynaklı büyük ihtimal
İleriki yaşlarda yerine oturacaktır.
Bu arada yukarıda sesimi kaydedip dinledim demişsin ama neyle kaydettin.
Gidip tabiri caizse tost makinesiyle kaydettiysen tabi ki kötü gelir.
Moralinin bozulmaması için en azından orta seviye bir mikrofonla kaydetmeye çalış.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Moralinin bozulmaması için en azından orta seviye bir mikrofonla kaydetmeye çalış.
Telefon mikrofonu ile kaydettim

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Kendi sesini dinlemeni önermem çünkü sen gerçek sesini tam algılayamiyorsub ses kaydını al evden başka birilerine dinlet onların aldığı ses ile senin aldigin kendi sesin biraz farklı oluyor

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
O tarz bir yer hiç duymadım. Acaba bahsi geçen ses havuzlarından bir kaç örnek atabilir misin ?
Öğrenmiş olurum belki ileride başkasına senin gibi öneri yaparım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon mikrofonu ile kaydettim
Mate 20 Lite Alt-orta seviye bir telefon. Yani mikrofonu çok kötü diyemeyiz ama iyi de diyemeyiz.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O tarz bir yer hiç duymadım. Acaba bahsi geçen ses havuzlarından bir kaç örnek atabilir misin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mate 20 Lite Alt-orta seviye bir telefon. Yani mikrofonu çok kötü diyemeyiz ama iyi de diyemeyiz.
Anneme dinlettiğimde neredeyse aynı diyor, çok az fark oluyormuş

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Mesela bi ara fm Radiomuydu onlarin ofis tarzi bir yerlerinde oluyordu onu tam hatırlamıyorum ama bazi cagri merkezi hizmetleri bu tur uygulamaya deztekci oluyor assist,global,call center daha farkli cagri merkezleri var arastirilabilir buyuksehirlerde oluyor genelde cagri merkezlerin de bulunuyor araştirma yapmıştım bununla ilgili ama kim bilir nerde dosya :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Mesela bi ara fm Radiomuydu onlarin ofis tarzi bir yerlerinde oluyordu onu tam hatırlamıyorum ama bazi cagri merkezi hizmetleri bu tur uygulamaya deztekci oluyor assist,global,call center daha farkli cagri merkezleri var arastirilabilir buyuksehirlerde oluyor genelde cagri merkezlerin de bulunuyor araştirma yapmıştım bununla ilgili ama kim bilir nerde dosya :)
Aklıma direkt sanal ortam gelmişti. İnternetten bunu yapmanın bir yolu var mıdır acaba ? Devir teknoloji devri :)

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Aklıma direkt sanal ortam gelmişti. İnternetten bunu yapmanın bir yolu var mıdır acaba ? Devir teknoloji devri :)
Internetten genelde olmuyor çünkü profesyonel bir şekilde sesini alıyorlar ekipmanlar olsun ses odası olsun internetten olmadığını biliyorum

Top Bottom