Deliever
80+ Bronze
Ben dc atayim. Emirhan7544#0001Dc verir misin, oradan atayım
Ben dc atayim. Emirhan7544#0001Dc verir misin, oradan atayım
Attım istekBen dc atayim. Emirhan7544#0001
Sesinin kalın olmasi ince olmasindan iyidir bu arada abarttiğini düsünüyorum ergenliğe giriyorsun herkesin sesi kalinlaşirArkadaşlar ben 14 yaşındayım ama sesim 25 yaşındaki biri gibi çıkıyor (belkide ondan da kalın) ve diksiyonum da çok iyi değil bu yüzden de çok özgüvensizim, bu ses olayı yüzünden resmen insanlar ile konuşmaktan utanıyorum. Diksiyon işine gelirsek, 3 yıl önce diş teli taktırdım ve taktırdığımdan beri peltek ve "Ş" ağırlıklı konuşuyorum ve böyle konuşmaya hala alışamadığım için bazı yerlerde baya kekeliyorum. Yani diksiyon olayı en fazla 1 yıla kadar çözülür diye düşünüyorum ama şu ses işini ben mi gözümde çok abartıyorum yoksa gerçekten önemsenecek bir şey mi hala bilmiyorum. Bu özgüvensizliği yenmem için "insanlarla konuş" demekten başka önerebileceğiniz bir şey var mı? (buraya kadar okuduysan çok teşekkürler )
Her sene bir önceki yıldaki sesime sövüyorum düzelir sen dalgana bakArkadaşlar ben 14 yaşındayım ama sesim 25 yaşındaki biri gibi çıkıyor (belkide ondan da kalın) ve diksiyonum da çok iyi değil bu yüzden de çok özgüvensizim, bu ses olayı yüzünden resmen insanlar ile konuşmaktan utanıyorum. Diksiyon işine gelirsek, 3 yıl önce diş teli taktırdım ve taktırdığımdan beri peltek ve "Ş" ağırlıklı konuşuyorum ve böyle konuşmaya hala alışamadığım için bazı yerlerde baya kekeliyorum. Yani diksiyon olayı en fazla 1 yıla kadar çözülür diye düşünüyorum ama şu ses işini ben mi gözümde çok abartıyorum yoksa gerçekten önemsenecek bir şey mi hala bilmiyorum. Bu özgüvensizliği yenmem için "insanlarla konuş" demekten başka önerebileceğiniz bir şey var mı? (buraya kadar okuduysan çok teşekkürler )
Arkadaş ortamında benim de aynı şekilde ama dışarıda falan biriyle konuşurken sıkıntıbenim sesimde kalın 15 yaşımdayım yaşıtlarım oyunlarda abi diyor çok takma kafana kalın ses güzeldir kekeleme konusunda oda çok kafaya takılacak bir şey değil bende arada kekeliyorum ama gülüp geçiyoruz arkadaşlarla
benim de gereksiz kalınlaştı yaArkadaşlar ben 14 yaşındayım ama sesim 25 yaşındaki biri gibi çıkıyor (belkide ondan da kalın) ve diksiyonum da çok iyi değil bu yüzden de çok özgüvensizim, bu ses olayı yüzünden resmen insanlar ile konuşmaktan utanıyorum. Diksiyon işine gelirsek, 3 yıl önce diş teli taktırdım ve taktırdığımdan beri peltek ve "Ş" ağırlıklı konuşuyorum ve böyle konuşmaya hala alışamadığım için bazı yerlerde baya kekeliyorum. Yani diksiyon olayı en fazla 1 yıla kadar çözülür diye düşünüyorum ama şu ses işini ben mi gözümde çok abartıyorum yoksa gerçekten önemsenecek bir şey mi hala bilmiyorum. Bu özgüvensizliği yenmem için "insanlarla konuş" demekten başka önerebileceğiniz bir şey var mı? (buraya kadar okuduysan çok teşekkürler )
Kaç yaşındasın?benim de gereksiz kalınlaştı ya
15 gircemKaç yaşındasın?
Seni rahatsız ediyor mu peki bu sessevgililer gününde 15 e gircem
Sesi bilemem ama ağzına kalem alıyorsun ısırarak tekerleme okuyorsun yalnız okurken rastgele değil anlaşılır şekilde olmasına gayret et bunu günlük düzenli 30 dakika boyunca yap daha sonrasın da günlük düzenli 15 20 dakika arası balon şişirmelisin ve en az 10 dk nefesini burundan alıp 20 saniye tuttuktan sonra ağızdan vereceksin düzenli şekilde yaparsan diksiyon ve konuşma şeklinde aşırı derece de fark olduğunu göreceksinArkadaşlar ben 14 yaşındayım ama sesim 25 yaşındaki biri gibi çıkıyor (belkide ondan da kalın) ve diksiyonum da çok iyi değil bu yüzden de çok özgüvensizim, bu ses olayı yüzünden resmen insanlar ile konuşmaktan utanıyorum. Diksiyon işine gelirsek, 3 yıl önce diş teli taktırdım ve taktırdığımdan beri peltek ve "Ş" ağırlıklı konuşuyorum ve böyle konuşmaya hala alışamadığım için bazı yerlerde baya kekeliyorum. Yani diksiyon olayı en fazla 1 yıla kadar çözülür diye düşünüyorum ama şu ses işini ben mi gözümde çok abartıyorum yoksa gerçekten önemsenecek bir şey mi hala bilmiyorum. Bu özgüvensizliği yenmem için "insanlarla konuş" demekten başka önerebileceğiniz bir şey var mı? (buraya kadar okuduysan çok teşekkürler )
yooSeni rahatsız ediyor mu peki bu ses
rahat ol emin ol senin sesine taktığın kadar ortaokulda avaz avaz sınıfta hoca varken bağırmama takmadımArkadaş ortamında benim de aynı şekilde ama dışarıda falan biriyle konuşurken sıkıntı