Neler Yeni

Sesimin Kalınlığı Hakkında :/

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kitap okurken içinden değil de sesli oku. Bunun diksiyonuna etkisi olacaktır. Bunun yanında sesini tizleştirmek için kafa sesi çalışman gerekiyor. Bu konudan muzdarip olan herkese bunu öneriyorum. Kafa sesini araştırıp 2-3 hafta aralıksız yap. Etkisini göreceksin.
Tamamdır, araştıracağım teşekkür ederim

ahenk'

80+ Silver
Tamamdır, araştıracağım teşekkür ederim
Hem daha yaş 14. Hele birkaç sene daha geçsin tam oturacak. Dert etme yani. Dediğim gibi eğlenceye dök bunu. Bu olayla alay ederek insanlara yaklaş. İnan bana bu onların çok hoşuna gidecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O şeyi aşarsan bir daha utanmıyorsun bende utangaçtım aştım bu sorunu sadece konuş boş yaparsan yap senle dalga geçerlerse takma :d
Ben de 2-3 sene önce çok utangaçtım ama insanlarla konuia konuşa bunu aştım. Bunu nasıl yaptım peki? Kendime aşamalar koydum. Bugün tanımadığın 5 insanla konuş diye mesela. Gerçekten etkili oldu.

Beren

80+ Gold
Hem daha yaş 14. Hele birkaç sene daha geçsin tam oturacak. Dert etme yani. Dediğim gibi eğlenceye dök bunu. Bu olayla alay ederek insanlara yaklaş. İnan bana bu onların çok hoşuna gidecektir.

Ben de 2-3 sene önce çok utangaçtım ama insanlarla konuia konuşa bunu aştım. Bunu nasıl yaptım peki? Kendime aşamalar koydum. Bugün tanımadığın 5 insanla konuş diye mesela. Gerçekten etkili oldu.
En iyi çözüm selam vererek başlamak ondan sonrası ip söküğü gibi .

ahenk'

80+ Silver
Dedim ya utangaç olduğum için ve şu an gece olduğu için atamam

Etrafımdaki çoğu kişiye böyle dediğimde, sesinin kız gibi çıkmasından iyidir diyorlar, doğru da söylüyorlar aslında
Kafana bir şey takılırsa çekinmeden özelden yazabilirsin dostum. Utangaçlığın dibini görmüş biri olarak seve seve yardım ederim.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ama sesim 25 yaşındaki biri gibi çıkıyor (belkide ondan da kalın) ve diksiyonum da çok iyi değil bu yüzden de çok özgüvensizim, bu ses olayı yüzünden resmen insanlar ile konuşmaktan utanıyorum. Diksiyon işine gelirsek, 3 yıl önce diş teli taktırdım ve taktırdığımdan beri peltek ve "Ş" ağırlıklı konuşuyorum ve böyle konuşmaya hala alışamadığım için bazı yerlerde baya kekeliyorum. Yani diksiyon olayı en fazla 1 yıla kadar çözülür diye düşünüyorum ama şu ses işini ben mi gözümde çok abartıyorum yoksa gerçekten önemsenecek bir şey mi hala bilmiyorum. Bu özgüvensizliği yenmem için "insanlarla konuş" demekten başka önerebileceğiniz bir şey var mı? (buraya kadar okuduysan çok teşekkürler :))
kafana takma ya peltek olsan veya bazı harfleri baskılı söylesende anlaşılır olman yeterli sesinin kalın olması da kötü değil bizim sınıfta birinin sesi aşırı inceydi sesli flörtleşme uygulamalarında milleti trollüyorduk çocuğun sesini kız sesi sanıyorlardı sesinin öyle olmasından iyidir bence (ben konuştuğumda tam anlaşılır konuşamıyorum daha bazen aşırı hızlı konuşuyoruım (genellikle bir konunun içine girdiysem heyecanlandıysam yada sinirlendiysem bazen normal zamanda da oluyor)kısaca şöyle özetleyeyim youtube videosunu x2 yaptığını düşün ve konuşan kişi bazı kelimelerin bazı hecelerini yutuyor ve ara sıra takılıyor konuşurken 5 10 sn ağzından garip sesler çıkıyor yada 2 3 kelimeden bir parça ama sana gelen sadece garip ve anlaşılmaz sesler ve sen bu durumda olduğunu düşün)

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Ben de sesimi hiç sevmiyorum. Videolarda ses kayıtlarında falan bu benim sesim mi falan diyorum. Benim sesim aslında ergenlikte bayaa bi kalınlaşmıştı kuzenlerim falan farketti ama artık hepimiz ergeniz ve şu anki sesim hiç de kalın değil ince. Keşke daha kalın olsaydı :)

ahenk'

80+ Silver
Ben de sesimi hiç sevmiyorum. Videolarda ses kayıtlarında falan bu benim sesim mi falan diyorum. Benim sesim aslında ergenlikte bayaa bi kalınlaşmıştı kuzenlerim falan farketti ama artık hepimiz ergeniz ve şu anki sesim hiç de kalın değil ince. Keşke daha kalın olsaydı :)
Bir süre sonra oturuyor. Geçiş sürecinde saçma bir şekilde kalınlaşma oluyor ama sonra biraz daha incelip olması gereken ses oturuyor. O kaydetme olayına gelirsek herkes kendi sesini kayıtta dinlediğimde afallar. Bu konu üzerine YouTube'da videolar var bakabilirsin

1000 mesajımı atmışım wohoooo bravo

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
ince sesliysen utan asıl kız gibi sesin çıkacak. Tabi çok kalınsa da anormal bir durum olarak algılanabilir.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir süre sonra oturuyor. Geçiş sürecinde saçma bir şekilde kalınlaşma oluyor ama sonra biraz daha incelip olması gereken ses oturuyor. O kaydetme olayına gelirsek herkes kendi sesini kayıtta dinlediğimde afallar. Bu konu üzerine YouTube'da videolar var bakabilirsin

Mesela ben sesimi kaydedip dinlediğimde etrafımdaki insanlar adına üzülmüştüm, siz bu sese nasıl katlanıyorsunuz diye :)

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

Evet evet onu biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,907
Üyeler
165,901
Son üye
vortexquit