DESMOND
80+ Bronze
- Katılım
- 23 Eylül 2022
- Mesajlar
- 1,151
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 266
- İsim
- Cüneyt Tavşanoğlu
Nasıl açıklarım tam bilmiyorum ama oyun oynarken özellikle çok belli oluyor hele bazen iyice artıyor. Sesler robotlaşıyor seslerde kasma takılma oluyor. 2 3 Farklı kulaklıkla test ettim daha 2 gün önce yeni sıfır kulaklık geldi nova pro wireless ve aynı şekilde problem yaşamaktayım. Keşke bu sorunu size dinletme şansım olsa. Oyunu oynarken oyunun sesini kayıt ettim 4 5 kayıt var elimde ama dinliyorum bazen o seslerde problem yok bazen dinliyorum var. Gerçekten hiç bir şey anlamadım çözemiyorum. Az kaldı kafayı sıyırıp 65k verdiğim pc yi kırıp çöpe atıcam. Sinirden ağlıycak duruma geldim. Bu sistem aldığım yere gitti tüm parçalar üreticilere gitti 1 sene olacak alalı huzurlu mutlu sorunsuz bir şekilde şu sistemi kullanamadım zevkle oyun oynayamadım zevkle film dizi izleyemedim. Allah rızası için şu konuya biri el atsın. Abdullah abiye defalarca instagramda vs mesaj attım görmedi. Oda haklı yüzlerce mesaj var hangisiyle ilgilensin. Ama ben çok bunaldım artık.
İlk 10 saniye dinlerseniz o şekilde bir takılma da oluyor. Videodaki çözümü denemedim kayıt defterini kurcalamak istemedim. Bununla beraber seslerde robotlaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk 10 saniye dinlerseniz o şekilde bir takılma da oluyor. Videodaki çözümü denemedim kayıt defterini kurcalamak istemedim. Bununla beraber seslerde robotlaşıyor.