Çözüldü✓ Sesli sohbet, toplantı ve yayın için mikrofon önerisi

kkuuccrr

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
5500
Merhabalar, bütçem yaklaşık 5 bin lira mikrofonu discord ve yayın için kullanacağım forumda PD200X gibi mikrofonlar gördüm fakat düzgün bir mikrofon kolu bulamadım. 5-6 bin lira civarındaki mikrofon + kol önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar, bütçem yaklaşık 5 bin lira mikrofonu discord ve yayın için kullanacağım forumda PD200X gibi mikrofonlar gördüm fakat düzgün bir mikrofon kolu bulamadım. 5-6 bin lira civarındaki mikrofon + kol önerilerinizi bekliyorum.
USB ile kullanacaksanız PD300X öneririm. Boom arm olarak zaten:
XLR isterseniz de M-Game Solo mikser -yayınlar için güzel olur- ile farklı kombinasyonlar yapılabilir.

USB ile kullanacaksanız PD300X öneririm. Boom arm olarak zaten:
XLR isterseniz de M-Game Solo mikser -yayınlar için güzel olur- ile farklı kombinasyonlar yapılabilir.
M Game Solo'nun linki yanlış üstadım.

Hocam öneriler için çok teşekkürler, PD200X de karar kıldım maalesef teklisi yoktu yanında AMC2 Neo ve kolu ile satın aldım belki Neoyu satıp sizin dediğiniz M Gameyi alabilirim, tekrardan teşekkürler.
Rica ederim. Bütçe daha düşük olsaydı önereceğim tercih de bu olurdu. M-Game Solo ile güzel bir ikili olur PD200X. Zaten set halinde alıp mikseri sattığınızda çok daha uyguna geliyor. Hayırlı olsun şimdiden.

Geri