- Bütçe
- 5500
Merhabalar, bütçem yaklaşık 5 bin lira mikrofonu discord ve yayın için kullanacağım forumda PD200X gibi mikrofonlar gördüm fakat düzgün bir mikrofon kolu bulamadım. 5-6 bin lira civarındaki mikrofon + kol önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar, bütçem yaklaşık 5 bin lira mikrofonu discord ve yayın için kullanacağım forumda PD200X gibi mikrofonlar gördüm fakat düzgün bir mikrofon kolu bulamadım. 5-6 bin lira civarındaki mikrofon + kol önerilerinizi bekliyorum.
Hocam daha profesyonel duran bir mikrofon almak istiyorum, ışıkları hoşuma gitmiyor hyperxlerin
PD200X modeli hakkında bir bilginiz var mi acaba, ek olarak mikrofon kolu almak istiyorum rode bütçeyi geçiyorHocam rode mikrofonların ses kalitesi iyi oluyor bu modeline bakabilirsiniz
RØDE Podmic, Profesyonel Dinamik Podcast Mikrofon, Beyaz : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
RØDE Podmic, Profesyonel Dinamik Podcast Mikrofon, Beyaz : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
USB ile kullanacaksanız PD300X öneririm. Boom arm olarak zaten:Merhabalar, bütçem yaklaşık 5 bin lira mikrofonu discord ve yayın için kullanacağım forumda PD200X gibi mikrofonlar gördüm fakat düzgün bir mikrofon kolu bulamadım. 5-6 bin lira civarındaki mikrofon + kol önerilerinizi bekliyorum.
M Game Solo'nun linki yanlış üstadım.USB ile kullanacaksanız PD300X öneririm. Boom arm olarak zaten:
XLR isterseniz de M-Game Solo mikser -yayınlar için güzel olur- ile farklı kombinasyonlar yapılabilir.Güncelleme - 10 Kasım:
Ürünün güncel fiyatı 333₺. Bir süre düzenli olarak uygulamaya giriş yapıp puanlar sayfasından günlük check-in yaparak puan farm'larsanız daha da uyguna gelir.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
...
- Lloydˢᵗᵉʳ
- Cevaplar: 187
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Hemen düzeltiyorum, teşekkürler ))M Game Solo'nun linki yanlış üstadım.
Hocam öneriler için çok teşekkürler, PD200X de karar kıldım maalesef teklisi yoktu yanında AMC2 Neo ve kolu ile satın aldım belki Neoyu satıp sizin dediğiniz M Gameyi alabilirim, tekrardan teşekkürler.Hemen düzeltiyorum, teşekkürler ))
Rica ederim. Bütçe daha düşük olsaydı önereceğim tercih de bu olurdu. M-Game Solo ile güzel bir ikili olur PD200X. Zaten set halinde alıp mikseri sattığınızda çok daha uyguna geliyor. Hayırlı olsun şimdiden.Hocam öneriler için çok teşekkürler, PD200X de karar kıldım maalesef teklisi yoktu yanında AMC2 Neo ve kolu ile satın aldım belki Neoyu satıp sizin dediğiniz M Gameyi alabilirim, tekrardan teşekkürler.