Neler Yeni

Sessi̇z İsti̇la Fi̇lmi̇ Hakkında Yorumunuz Nedir?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Allah şimdi yine siyaset konuları patlak verecek bıktık artık yemin ediyorum şu siyaset mevzularından

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
en sonunda jitem yine kurulcak geçen forumda jiteme benzer grup kurmaya çalıştım.modlar izin vermedi.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Degistirmek icin firsatimiz var son kes eger basaramazsak malesefki tek care
niye son kez olsun bu sefer olmaz diger seferolur illa ülke ekonamisinin düzelmesi için ikdidar partisinin degişmesine gerek yok
göklerden yardım mı bekliyorsunuz bu nasıl bir mantık
Mesaj otomatik birleştirildi:

en sonunda jitem yine kurulcak geçen forumda jiteme benzer grup kurmaya çalıştım.modlar izin vermedi.
allah aşkına ne saçmalıyorsunuz kontrgerilla ile sıgınmacıların baglantısı ne

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
s
niye son kez olsun bu sefer olmaz diger seferolur illa ülke ekonamisinin düzelmesi için ikdidar partisinin degişmesine gerek yok
göklerden yardım mı bekliyorsunuz bu nasıl bir mantık

allah aşkına ne saçmalıyorsunuz kontrgerilla ile sıgınmacıların baglantısı ne
sonra anlarsın.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Bir kere 2043te olmaz bu. İkincisi zaten herkes bunun olacağının farkında gözaltına alınmasa hande karacasu bu kadar trend olmazdı diyim.
2043 de bukadar abartılı bir şey olmaz ama suriyeli kadınların dogum oranı ortada 20 yıl sonra bunlar azınlık olmaktan çıkıp ülke yönetimine dahil olacak eh araplardan kime ne fayda gelmişki bize yarasın

s

sonra anlarsın.
neyi sonra anlayacam? ortada ne soguksavaş ne komünist tehdidi kalmış jitem kurulcak diyonuz bu surıler böyle üremeye devam ederse anca ortadogudaki zibilyon tane cihatcı orgütten biri kurulur anca

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
2043 tarihinden dolayı gerçekçi bulmuyorum, belki 2023 denseydi daha gerçekçi oldurdu.

Farway

80+ Silver
Yazık gerçekten,biz açlık,işsizlik,yolsuzluk,paralel yapılarla mücadele ederken,yeni silahlı yapılanmalardan bahsedilirken bir de bu insanlıktan çıkmışlarla uğraşıyoruz.

2023 te gelecek iktidarın ilk işi bunlara doğum yasağı ve sürgünler uygulamak olmalı,içinde azıcık vatan sevgisi olanda bunlara ekmeği suyu bize verdiğinin 3 katı verir. Ülke resmen silahsız işgale uğradı,her yerde arapça tabelalar,üstlerinde ne soktukları belli değil adamlar deve geçirmeye bile çalıştı ki silahları ve mühimmatı siz düşünün...

Top Bottom