takıntınız varmı klavye biliyorsanız takmassınız zaten o tuşlar yerine basınca öyle oluyorReis ama bu türkçe q değil
tamam ben başka bir tane atacağım sessiz olması şartmı odanızda sizinle yatan birimi var sizmi rahatsız oluyorsunuzReis ama bu türkçe q değil
aynen ikiside hem ben hem o rahatsız oluyor.takıntınız varmı klavye biliyorsanız takmassınız zaten o tuşlar yerine basınca öyle oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam ben başka bir tane atacağım sessiz olması şartmı odanızda sizinle yatan birimi var sizmi rahatsız oluyorsunuz
hmm o zaman red switch tercih etmeniz lazım bir dakika bakayım türkçelereaynen ikiside hem ben hem o rahatsız oluyor.
aynen ikiside hem ben hem o rahatsız oluyor.
Üstad bende tam bunu sorucaktım.Bu kırmızı switchmi mavimi nasıl . Bide trendyoldada gördüm bu ilandan eğer aynı satıcıysa ordan alayım indirim kuponum varda bir baksana.daha dün satın aldım bence tam bir fp ürünü
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı ***KIRMIZI SWİTCH** Mekanik Klavye TÜRKÇE KLAVYE PROFESYONEL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı ***KIRMIZI SWİTCH** Mekanik Klavye TÜRKÇE KLAVYE PROFESYONEL en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı ***KIRMIZI SWİTCH** Mekanik Klavye TÜRKÇE KLAVYE PROFESYONEL incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri...www.gittigidiyor.com
Katana fena değilmiş buna da bakayım bir.TeşekkürlerGamePower Katana Outemu Red Switch USB RGB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
https://www.incehesap.com/gamepower-saber-RGB-kirmizi-blue-switch-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-44964/
ikisi arasında bakabilirsiniz
Bu bütçedeki en iyi klavye. Tam onu önermeye gelmiştim. Red Switch bu. Seside normal Red Switch sesi.Üstad bende tam bunu sorucaktım.Bu kırmızı switchmi mavimi nasıl sesi.Bide trendyoldada gördüm bu ilandan eğer aynı satıcıysa ordan alayım indirim kuponum varda bir baksana.
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
satıcısı aynı kardesim youtubedan videolarına bakabilirsin kırmızı switch sessiz olanıdırÜstad bende tam bunu sorucaktım.Bu kırmızı switchmi mavimi nasıl sesi.Bide trendyoldada gördüm bu ilandan eğer aynı satıcıysa ordan alayım indirim kuponum varda bir baksana.
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Katana fena değilmiş buna da bakayım bir.Teşekkürler
benım attıgım ürün mekanikBu bütçedeki en iyi klavye. Tam onu önermeye gelmiştim. Red Switch bu. Seside normal Red Switch sesi.
Ama Logitech G213'den daha sessiz. Kullanışlı, şık bir ürün. Ben kesinlikle öneririm.