Malumunuz yaz yaklaştı vantilatör ihitayacı görüyorum lakin arkadaşlarla konuşurken dc fln ses yapmasını istemiyorum. Böyle bir uygun fiyatlı soğutucu mevcut mu?
Malumunuz yaz yaklaştı vantilatör ihitayacı görüyorum lakin arkadaşlarla konuşurken dc fln ses yapmasını istemiyorum. Böyle bir uygun fiyatlı soğutucu mevcut mu?
Krisp gürültü engellemeyi açıp ses etkinliği/eşiği ayarını sadece sesinizi algılayacak şekilde ayarlarsanız etraftaki bir çok sesi karşıya iletmez.
Discord haricinde oyunlarda vs. de gürültü engelleme ile alakalı ayar olması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant da mesela aşağıdaki ayarları yapabilirsin.
Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim yerden kendinize göre ayar yaparsanız arkadaki bir çok sesi iletmez.
Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim ayarı açarsanız arka plandan gelen müzik/gürültü vs. gibi sesleri oyun içerisinde karşıya iletmemeye çalışır.
Krisp gürültü engellemeyi açıp ses etkinliği/eşiği ayarını sadece sesinizi algılayacak şekilde ayarlarsanız etraftaki bir çok sesi karşıya iletmez.
Discord haricinde oyunlarda vs. de gürültü engelleme ile alakalı ayar olması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant da mesela aşağıdaki ayarları yapabilirsin.
Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim yerden kendinize göre ayar yaparsanız arkadaki bir çok sesi iletmez. Alıntıyı görüntüle
Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim ayarı açarsanız arka plandan gelen müzik/gürültü vs. gibi sesleri oyun içerisinde karşıya iletmemeye çalışır. Alıntıyı görüntüle