Yardım Sessiz klavye için ne yapmalıyım

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,204
Elimde
Xpg summoner red kutulu 2 senelik falan
Ajazz ak980 pro orjinal siteden 2 aylık yd
Ajazz aj159 pro temudan 6 aylık falan yd

Bana şimdi oyun oynamak için mekanik ve hızlı sağlam yapıda bir klavye lazık aka aynı zamanda sessiz bir klavye olmalı claw thuderstrike aldım sessiz diyorlar siye bide membran oda bana sesli geldi bunları 2.elde toplam kaça satabilirim ve satarsam nasıl bir klavye alabilirim sıfır olarak istediğim özelliklerde? Önerileriniz var mı

Elimde
Xpg summoner red kutulu 2 senelik falan
Ajazz ak980 pro orjinal siteden 2 aylık yd
Ajazz aj159 pro temudan 6 aylık falan yd

Bana şimdi oyun oynamak için mekanik ve hızlı sağlam yapıda bir klavye lazık aka aynı zamanda sessiz bir klavye olmalı claw thuderstrike aldım sessiz diyorlar siye bide membran oda bana sesli geldi bunları 2.elde toplam kaça satabilirim ve satarsam nasıl bir klavye alabilirim sıfır olarak istediğim özelliklerde? Önerileriniz var mı
oyun oynamak için manyetik swich alabilirsin sesleri az oluyor veya red swich ama blue swich alma tüm apartmanı uyandırırsın ve sesi çok rahatsız ediyor belli bir süre sonra

sessiz switchli klavyeler var, switchlerin içinde plastik sönümleyiciler var, 1 gram ses çıkartmıyorlar.

oyun oynamak için manyetik swich alabilirsin sesleri az oluyor veya red swich ama blue swich alma tüm apartmanı uyandırırsın ve sesi çok rahatsız ediyor belli bir süre sonra
Manyetik switchlerin hepsi sessiz değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ak980 pro, mis gibi klavye satma, diğerleri sat. Outemu silent peach v3 al sorunun çözülür.

Geri