rampage çok iyi ürünleride var ben kulakligini kullaniyorum asus kulaktikta o kadar sorun yasadim ama rampage geçince ne dip ses ne cizirti hiçbiri yoktu hemde sadece 200 liraydi kulaklik ama unutma rampage 10 malindan ikisi sağlamdir şansliysan saglamina denk gelirsin bana kalirsa başka marka yoksa rampage alınabilir.Dostlar konu yukarda sessizlik ön planda olan red swicht klavye arıyorum klavyelerden çok anlamam ama çok hoşuma gitti tam olarak ne almalıyım hiç bir fikrim yok
BÜTÇE:500TL
Rampage al diyorlar bana ama hiç bilmiyorum
Anladım tavsiyelere açığımrampage çok iyi ürünleride var ben kulakligini kullaniyorum asus kulaktikta o kadar sorun yasadim ama rampage geçince ne dip ses ne cizirti hiçbiri yoktu hemde sadece 200 liraydi kulaklik ama unutma rampage 10 malindan ikisi sağlamdir şansliysan saglamina denk gelirsin bana kalirsa başka marka yoksa rampage alınabilir.
aga o bütçede rampageden başka zor yaDostlar konu yukarda sessizlik ön planda olan red swicht klavye arıyorum klavyelerden çok anlamam ama çok hoşuma gitti tam olarak ne almalıyım hiç bir fikrim yok
BÜTÇE:500TL
Rampage al diyorlar bana ama hiç bilmiyorum
Kanka sitenin güvenilir olduğundan eminmisin bilmiyorumdaKaçırma.
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
İnventus'u hiç duymadın mı harbiden? Güvenilir.Kanka sitenin güvenilir olduğundan eminmisin bilmiyorumda
Anladım kanka eyvallah sağol başka tavsiyelere açığımİnventus'u hiç duymadın mı harbiden? Güvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçede alabileceğin en kaliteli red switch bu.
Kanka bu nasıldırİnventus'u hiç duymadın mı harbiden? Güvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçede alabileceğin en kaliteli red switch bu.
Bilmiyorum. Bi de bu membran.Kanka bu nasıldır
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Membran ne demek kanka sesle alakalı bir şey mi sessizliğe çok önem veriyorumdaBilmiyorum. Bi de bu membran.
Mekanik değil yani. Ben olsam mekanik olduğu için redragon alırdım.Membran ne demek kanka sesle alakalı bir şey mi sessizliğe çok önem veriyorumda
Anladım peki membran ve mekanik arasında nasıl bir fark var !?Mekanik değil yani. Ben olsam mekanik olduğu için redragon alırdım.
Membran sadece tuş. Mekanik tuş içinde mekanik bir anahtar var. Bu yani. Mekanik klavyeler daha dayanıklı bir de.Anladım peki membran ve mekanik arasında nasıl bir fark var !?