Jaimelanister.
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Setup şu an için böyle gözüküyor şunu sat şunu aldan ziyade yeni fikirler arıyorum sizce ne alabilirim? Her şey yeni alındığı için satmıyorum
Dün Instagramda reklamda gördüm kasa camı için sticker satıyorlar onlardan alsan ve arka duvara biraz ışıklandırma eklesen mükemmel olur fazlasına gerek yok![]()
Setup şu an için böyle gözüküyor şunu sat şunu aldan ziyade yeni fikirler arıyorum sizce ne alabilirim? Her şey yeni alındığı için satmıyorum
Arka duvara beyaz led mi almalıyım sizce . Stickerı çok beğendim ilk kez gördüm amaDün Instagramda reklamda gördüm kasa camı için sticker satıyorlar onlardan alsan ve arka duvara biraz ışıklandırma eklesen mükemmel olur fazlasına gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sayfa buydu
Bende beyaz alma rgb al istediğin renk ayarlarsın veya modları oluyor Trendyol hepsiburada gibi yerlerde çok rahat bulursun değerlendirmelere bakıp seçimini yaparsın. Bu arada sticker hesabı dün karşıma çıktı bende bayıldım favorilere ekledim sistemi tamamlarsam bende alacağım ama biraz tuzluArka duvara beyaz led mi almalıyım sizce . Stickerı çok beğendim ilk kez gördüm ama