Setupıma Ne Eklenebilir

Aula F75 şuanki fiyata alınmaz temudayken 900 tl falandı o zaman uygundu illa %75 lik alcam diyorsan Howl75 al

kablo düzenle,masadaki fazlalıkları kaldır mouse padide küçük alırsan (47,48cm vb.) daha düzenli ve güzel olur diyorum
kasanın arkası için kablo spirali alıcam aşağıda kablo kanalı var zaten-zaten değiştiriceğim yakın zamanda mouse skatezleriyle beraber-
Zoko King güzel kasaymış heee
fp olarak çok iyi sac kalınlığı rakipsiz 1.2mm 0 sallantı olur diye düşünüyorum fanlar aynalı argb efsane
Aula F75 şuanki fiyata alınmaz temudayken 900 tl falandı o zaman uygundu illa %75 lik alcam diyorsan Howl75 al
biliyorum ayrıca eyooso z11 nasıl alınır mı şuanda benim klavyeyi kardeşime verip almayı planladım
Tam bilgim yok o konuda kulaklık için bütçe ne birde klavye icin
bi bütçe belirlemedim yazın aylık 12-16 arası alacağım kasa 3500-gpu upg 8000-ram upg 4500-klavye kulaklık muhtemelen 4-8 arası alırım şuanki piyasaya göre

Selamlar imzamdaki sisteme sahibim ve setup bu şekilde duruyor ekleyeceğim kesin birkaç şey var onlar haricinde öneri istiyorum
Odaya kesin olarak:
Siyah-Kömür rengi fon perde-oyuncu koltuğu alacağım
onların haricinde:kasayı ZOKO KİNG olarak değiştirceğim-klavyeyi kardeşime vereceğim aula f75 düşündüm-yine kulaklığı kardeşime vereceğim 2.4ghz donglelı bir kulaklık-yeni bir mousepad-ve arkaya bundan ya da siyahından döşemeyi planladım https://www.bellacarpeti.com/3d-duvar-paneli-elmas-model/

sizce ne yapılabilir
hocam konudan bağımsız ssn wheyi nasıl buldunuz , ben de şuan kullanıyorum çok şekerli geliyor

monitörü böyle düşük seviyede kullanırken boynunu eğerek bakıyorsundur. bu şekilde boynun ağrımıyor mu? kesinlikle boyun fıtığına davetiye

kasanın arkası için kablo spirali alıcam aşağıda kablo kanalı var zaten-zaten değiştiriceğim yakın zamanda mouse skatezleriyle beraber-

fp olarak çok iyi sac kalınlığı rakipsiz 1.2mm 0 sallantı olur diye düşünüyorum fanlar aynalı argb efsane

biliyorum ayrıca eyooso z11 nasıl alınır mı şuanda benim klavyeyi kardeşime verip almayı planladım

bi bütçe belirlemedim yazın aylık 12-16 arası alacağım kasa 3500-gpu upg 8000-ram upg 4500-klavye kulaklık muhtemelen 4-8 arası alırım şuanki piyasaya göre
O zaman atk A9 plus al 1 w 60 al alabiliyorsan cloud 3 s al

monitörü böyle düşük seviyede kullanırken boynunu eğerek bakıyorsundur. bu şekilde boynun ağrımıyor mu? kesinlikle boyun fıtığına davetiye
boyum 184 kral :D sandalye çok çok alçak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,974
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri