Çok düşünürsen gece gece kafayı bozarsın seç bi 5li gitsin4 olsa mükemmel olır 4 veya 5. Belki 3 olabilir. Akım korumalı fln sağlam 3m güzel bir kablo öneriye ihtiyacım var.
güç kaynağın güvenilirse ortalama bi kablolu üçlü priz alsan yeter bence, ben normal kablolu prizle kullanıyorum şu ana kadar bi sıkıntı çıkmadı. (Ne olur ne olmaz diye pc kapalıyken psu şalterini de kapatıyorum.)Merhaba arkadaşlar.
Priz ile masam arasında 2.80 e yakın bir uzaklık var. Aşağıda attığım linkteki 2 uzatmadan birisini alıcam. Lakin onu takmam içinde bir uzatma kablosu prizi ile takmam lazım. 1 tane priz girişi olsa yeterli.
Sorum şu: Uzatma kablosuna uzatma kablosu takmak, akıma sorun açarım yani kasaya fln zararı olurmu?
Bilgisi olan yazabilir mi önerilere açığım.
Merhaba arkadaşlar.
Priz ile masam arasında 2.80 e yakın bir uzaklık var. Aşağıda attığım linkteki 2 uzatmadan birisini alıcam. Lakin onu takmam içinde bir uzatma kablosu prizi ile takmam lazım. 1 tane priz girişi olsa yeterli.
Sorum şu: Uzatma kablosuna uzatma kablosu takmak, akıma sorun açarım yani kasaya fln zararı olurmu?
Bilgisi olan yazabilir mi önerilere açığım.
Teşekkürler.![]()
PHILIPS SPN7040WA/62 3680W 4'lü 2 M Örgü Kablo Akım Korumalı Priz Fiyatı ve Özellikleri
PHILIPS SPN7040WA 62 3680W 4'lü 2 M Örgü Kablo Akım Korumalı Priz özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Hocam dediklerinizden gram anlamadim ama kendi kullandığım philips akım korumalı priz var bayadır kullanıyorum gayet iyi
Rica ederimTeşekkürler.