Acaba duvara asılan pilli lambalardan alsam altınada siyah çerçeveli poster koysam 3 tane yapsam bunu nasıl olurArkaya askılık gibi siyah demirler oluyor, keşfetteki setuplarda görmüşsünüzdür hocam. Oraya pcnin kutularını asabilirsiniz.
sola kay kasayı sağa al. duvara 3d paneller alabilirsinArkadaşlar ben şuan bi monitör kolu almayı düşünüyorum başka bişey aklıma gelmiyor ve duvarda çok boş ne önerirsiniz
Alıntıyı görüntüle
akvaryum kasaya geçebilirsin bütçe varsa. aşağıda hem çok toz alır hemde daha sıcak çalışırkasa çok sesli olduğu için aşşağı indirdim ayrıca maalsef hiç estetik gözükmüyor
Güzel olurdu, monitör arkasında ekranla uyumlu eş zamanlı ambiyans ışıkları var onlarıda düşünebilirsin.Acaba duvara asılan pilli lambalardan alsam altınada siyah çerçeveli poster koysam 3 tane yapsam bunu nasıl olur
ama ozaman çok göz yormazmı? altının en arkasına led yapsam güzel gözükürmü acaba aynı zamanda odanın duvar kenarlarınıda boydan boya led ile kaplasammı acabaGüzel olurdu, monitör arkasında ekranla uyumlu eş zamanlı ambiyans ışıkları var onlarıda düşünebilirsin.
akvaryum kasaya geçsem bile benim ekran kartım 2 fanlı ve içi hiç estetik gözükmüyor yine çirkin durucak büyük ihtimal ayrıca okadar bütçem yok maalesef kasayı geliştirmeye hiç niyetim yok 1 yıl daha kullanıp olduğu gibi satıp sağlam bir kasa dizicemakvaryum kasaya geçebilirsin bütçe varsa. aşağıda hem çok toz alır hemde daha sıcak çalışır
Şöyle evet en yüksekte tabikide göz alır, Onların parlaklık ayarları var bazı modellerde. Arkaya led yapabilirsin alttan güzel bi görüntü oluşturur diye tahmin ediyorum. Ama oda işi bana mantıksız geliyor. Yinede tercih sizin.ama ozaman çok göz yormazmı? altının en arkasına led yapsam güzel gözükürmü acaba aynı zamanda odanın duvar kenarlarınıda boydan boya led ile kaplasammı acaba
Önerilerimi sunayım. Sunmadan önce bir şey sormak istiyorum. Klavyen Gamepower Warlock Compact mı? Benim eski klavyemdi kendisi... Her neyse.Arkadaşlar ben şuan bi monitör kolu almayı düşünüyorum başka bişey aklıma gelmiyor ve duvarda çok boş ne önerirsiniz
Alıntıyı görüntüle
evet klavyem warlock compact. hikayeli oyun oynamıyorum oyuzden senkronizeli led istemiyorum sabit renk led daha hoşuma gidiyor duvara aksesuar için üstte yazdığım şeyleri yapacağımÖnerilerimi sunayım. Sunmadan önce bir şey sormak istiyorum. Klavyen Gamepower Warlock Compact mı? Benim eski klavyemdi kendisi... Her neyse.
1- Hikayeli oyunlar oynayıp filmler izliyorsan ekranla senkronize led. Senkronize olmayan bir ledde yakışabilir.
2-Aşağıdaki kablolar. Kablo gizleyici alabilirsin ya da kabloları cırtlayabilirsin. Daha düzgün durur.
3-Kulaklık standı yardımcı olabilir. Şık durabilir.
4-Duvara aksesuar bir şeyler takmanı öneririm. örn:
Alıntıyı görüntüle