Puma mı daha iyi skechers mi

Rashoumoon

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
ayakkabı almayı düşünüyorum siyah en çok rahatlığına önem veriyorum ve hemen deforme olmasını istemiyorum şuan giydiğim skeckers var 5 yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum rahat ve deforme olmadı pumada alasım var sizce puma mı daha iyi skechers mi

Modele ve kullanım amacına göre değişir. Ama bu ülkede insanlar 10 sene Puma Roma giydiler :D. Sağlam olmasa o kadar tutulmazdı.

Türkiye menşeili ürünlerin kalitesi çok kötü,
Çin menşeili ürünlerin kalitesi ortalama,
Genel olarak avrupa yada abd üretimli ürünler tercih edilmeli, markalar ucuza üretmek icin adını bile kirletebilecek seviyeye geldiler bence.
kos koca CK dediğimiz firma Hindistanda üretim yapıyor, gömlek aldım leş gibi kokuyordu.

deneyimlerimden ötürü bunları yazmaktayım, marka algısı boş iş

Ben geçen ay haftalarca araştırdım. Türkiye’de satılan Nike ve Adidas modellerinin neredeyse tamamı gerçekten çer çöp üretim kalitesinde. Bu markalar burada genelde global standarttan daha düşük kaliteye sahip modelleri satıyorlar. O yüzden Greyder gibi kaliteli Türk markalarına yöneldim, malzeme kalitesi ve dayanıklılığı açısından çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

Türkiye menşeili ürünlerin kalitesi çok kötü,
Çin menşeili ürünlerin kalitesi ortalama,
Genel olarak avrupa yada abd üretimli ürünler tercih edilmeli, markalar ucuza üretmek icin adını bile kirletebilecek seviyeye geldiler bence.
kos koca CK dediğimiz firma Hindistanda üretim yapıyor, gömlek aldım leş gibi kokuyordu.

deneyimlerimden ötürü bunları yazmaktayım, marka algısı boş iş
yani pumanın ayakkabıları mı daha iyi skeccers mı hangi menşeili olduklarını bılmıyorum ck denilende calvin klein mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben geçen ay haftalarca araştırdım. Türkiye’de satılan Nike ve Adidas modellerinin neredeyse tamamı gerçekten çer çöp üretim kalitesinde. Bu markalar burada genelde global standarttan daha düşük kaliteye sahip modelleri satıyorlar. O yüzden Greyder gibi kaliteli Türk markalarına yöneldim, malzeme kalitesi ve dayanıklılığı açısından çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.
özel güvenliğim saatlerce hem ayakta durdugumuz ıcın hem mesaiyle uzun süre durdugumuz için o yüzden rahat ayağımı rahatsız etmeyecek ayakkabı arıyorum greyderin ayakkabısı rahat mı uzun süre giydiğinde terleme yapmaz değil mi;?

Son düzenleme:
yani pumanın ayakkabıları mı daha iyi skeccers mı hangi menşeili olduklarını bılmıyorum ck denilende calvin klein mi?
calvin klein evet, hocam iki markada bence iyi fakat alacağın ürün ayakkabıysa eğer menşeisine dikkat et, tişört vs ise menşei çokta önemli değil bence.

ayakkabı almayı düşünüyorum siyah en çok rahatlığına önem veriyorum ve hemen deforme olmasını istemiyorum şuan giydiğim skeckers var 5 yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum rahat ve deforme olmadı pumada alasım var sizce puma mı daha iyi skechers mi
Aradığın ayakkabı skechers. Şaşma.

Geri