Neler Yeni

Sevdiğim kişiyi nasıl unuturum

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Merhabalar, maalesef yıllardır birini seviyorum ve karşıdaki bilmiyor, doğrusu o'da aynı şeyi düşünüyor ancak açılamıyoruz, herşeyde aklıma gelmesinden bıktım, o kişiyi nasıl unutabilirim ?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açılarak. Açıl kabul ederse unutmazsın kabul etmezse 1-2 haftaya unutursun.
Hocam açıldım zaten ben unutmak istiyorum bıktım artık, manyak rüyama bile girdi son 1 yıldır rüyalarımda illa bir yerde çıkıyor.

Aware

80+ Silver

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortaokuldamı ne başlamıştı sıranın altına girip seni seviyorum demiştim sonra ne diyince birden ne yapıyorum falan dedim yani arkadaş olarak falan diye geçiştirmeye çalıştım hatta utancımdan arkadaşımla sıra değiştik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıl gitsin eğer onunda sevdiğine gerçekten inanıyorsan uzaktan en zoru knk
Mesajalrı oku bence, zaten açıldım :D

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Hocam açıldım zaten ben unutmak istiyorum bıktım artık, manyak rüyama bile girdi son 1 yıldır rüyalarımda illa bir yerde çıkıyor.
Yine birileri yanıyor desene unutmanın bir yolu yok herhalde hafıza sildirmek var ama yani sadece o anıyı siliyorlar belki o olabilir

Ortaokuldamı ne başlamıştı sıranın altına girip seni seviyorum demiştim sonra ne diyince birden ne yapıyorum falan dedim yani arkadaş olarak falan diye geçiştirmeye çalıştım hatta utancımdan arkadaşımla sıra değiştik.

Mesajalrı oku bence, zaten açıldım :D
Yazarken yoktu şimdi yenilenince geldi

Aware

80+ Silver
Açılmak değil o kız duymamıştır bile bence.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Yine birileri yanıyor desene unutmanın bir yolu yok herhalde hafıza sildirmek var ama yani sadece o anıyı siliyorlar belki o olabilir

Yazarken yoktu şimdi yenilenince geldi
Bu arada son 1 yıldır sıkça rüyamda görüyorum, mesela dün rüyamda şunu gördüm : arkadaşlarımla ve sevdiğim kişiyle sokak aralarında falan geziyorduk bisiklet biniyorduk, sonra güzel manzaralı bir yere gittik (evet sokaktan oraya gittik :D) orada arkamdan biri gelip sarılmaya başladı döndüğümde eski arkadaşım vardı, sevdiğim kişide üzülüp gitmişti, tam uyandım sonra tekrar uyuduğumda bu sefer o bana sarıldı o.O2

Açılmak değil o kız duymamıştır bile bence.
Yok hocam duydu hatta tenefüste sordu bile maalesef çok utanmıştım ne zaman eve gidecem diye bekliyordum.

mine099

80+
bence açıl olmadımı başka biri ile ol o seni görür kıskanır ya biter yada senin olur..

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Bu arada son 1 yıldır sıkça rüyamda görüyorum, mesela dün rüyamda şunu gördüm : arkadaşlarımla ve sevdiğim kişiyle sokak aralarında falan geziyorduk bisiklet biniyorduk, sonra güzel manzaralı bir yere gittik (evet sokaktan oraya gittik :D) orada arkamdan biri gelip sarılmaya başladı döndüğümde eski arkadaşım vardı, sevdiğim kişide üzülüp gitmişti, tam uyandım sonra tekrar uyuduğumda bu sefer o bana sarıldı o.O2

Yok hocam duydu hatta tenefüste sordu bile maalesef çok utanmıştım ne zaman eve gidecem diye bekliyordum.
Rüyaların tersi olur diyecektim ama bu durumda şu an sevdiğin sarılmayacak gibi

Top Bottom