Kuytu önemli bu arada ben tenefüs başlar başlamaz demiştim bizim sınıftaki ayılar heumrage gibi AAAAAAAAA diye bağırdığı için ne dediğimi anlamadıHatayı burada yapmışsın aga. Sıra altından açılınır mı? Tenefüste bir kuytuya çekemedin mi?
Bana da hayatımda ilk defa okul servisinde bir kız açılmıştı, müzik sesinden bir halt anlamadımKuytu önemli bu arada ben tenefüs başlar başlamaz demiştim bizim sınıftaki ayılar heumrage gibi AAAAAAAAA diye bağırdığı için ne dediğimi anlamadı
ozaman gerçekten işiniz zorZaten açıldım ve bunu belirttim ama başarısız oldum, bu arada onu istemiyorum unutmak istiyorum sevmemek istiyorum yani.
Zaten bir uğraşım var ama şöylede bir sorun var galiba tam detay vermediğim için böyle bir sorun çıktı, sorun şu ki hala aynı okula gidiyoruz ve aynı sınıftayız.Kankam yeni bir uğraş bul kendine kafa dağıt artı olarak unutmana gerek yaşanan olay kendi leyhine göre kötü ise ders çıkar ve yoluna devam et sıkıntı etme
Peki açılmadan red yiyen bneBana da hayatımda ilk defa okul servisinde bir kız açılmıştı, müzik sesinden bir halt anlamadım
Kuytu şart.
Hayır tam olarak öylede olmadı ama olsunGaliba o sana sevdiğini biliyorum reddediyorum dedi sanırım, en güzeli be kafan rahat olmalı.
Başka birini sev o halde.Yıllardır zaten alıştım ama sinirleniyorum ve o kişiyi şuan sevmiyorum.