Neler Yeni

Sevdiğim kız ile bir türlü konuşamıyorum

Lost883

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen ege şenoğul
Kız sana durup dururken dediyse çok şanslısın vallahi sana yol açılmış boşuna bekliyorsun
kanka asosyalim biraz utanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın bana durduk yere dese hemen yürürüm

Ayenn öyle
kanka bende şuan öyle diyorumda okula gidinece otistik oluyorum

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Mehmet
kanka asosyalim biraz utanıyorum

kanka bende şuan öyle diyorumda okula gidinece otistik oluyorum
Kanka yeneceksin bu durumu yoksa işin zor bak ben yendim ortaokul ve lise arasında dünya kadar fark var arkadaş çevremde.

La adam istediği zaman girer istediği konuya yazar habire @ atmana gerek yok onu diyorum
O by konuları sever o yüzden etiketliyorum her konuya etiketleyecek halim yok

Lost883

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen ege şenoğul
Kanka yeneceksin bu durumu yoksa işin zor bak ben yendim ortaokul ve lise arasında dünya kadar fark var arkadaş çevremde.

O by konuları sever o yüzden etiketliyorum her konuya etiketleyecek halim yok
tamam kürşat abidende tavsiye alıyım bi

Kara*

80+ Silver
kızla yaptığın tek muhabbet naber iyi olmuş böyle mi seveceksin? karşı cevap bile vermemişsin. önce şu cinse üstün varlık gibi bakmayı bırak git samimiyetini yavaştan kur. merhaba nasılsın bir kahve bir çay ya da küçük detayları sever kızlar bunlarla ilerle. kuru kuru hoşlanıyorum desen keşke de bi red yesen rahatlasan.

Lost883

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen ege şenoğul
kızla yaptığın tek muhabbet naber iyi olmuş böyle mi seveceksin? karşı cevap bile vermemişsin. önce şu cinse üstün varlık gibi bakmayı bırak git samimiyetini yavaştan kur. merhaba nasılsın bir kahve bir çay ya da küçük detayları sever kızlar bunlarla ilerle. kuru kuru hoşlanıyorum desen keşke de bi red yesen rahatlasan.
hocam yaklısınızda napıyım kendim ayarlamıyorumki heyecanlanıyorum elim ayağıma dolaşıyor

Top Bottom