Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

Aga biraz önce ets 2 den çıktım. Bana ets 2 demeyin. Truckersmp ucubeleri ile uğraştım.
Bugün indirdim bi ara kurup giricem trmpyi. Trafik iyi sarıyodu da artık eskisi kadar sarmiyor 🚬
Zaten pcde kasıyor çok kalabalıkta

Bugün indirdim bi ara kurup giricem trmpyi. Trafik iyi sarıyodu da artık eskisi kadar sarmiyor 🚬
Zaten pcde kasıyor çok kalabalıkta
Hocam ben de trafik güzel diyordum da, günde 8-9 kere o trafiğe girince insan deliriyor artık ya. En son çimenlikten yardırdım delirip. Ama güzel oluyor, türklerle iletişime geçmek falan insan bırakamıyor. Öneririm, indirin sarıyor. Eski trafiğe benzer trafik de olmaya başladı. Bi ara hiç trafik yoktu yol bomboştu. Şimdi dolmaya başladı duisburg calais arası.

Hocam ben de trafik güzel diyordum da, günde 8-9 kere o trafiğe girince insan deliriyor artık ya. En son çimenlikten yardırdım delirip. Ama güzel oluyor, türklerle iletişime geçmek falan insan bırakamıyor. Öneririm, indirin sarıyor. Eski trafiğe benzer trafik de olmaya başladı. Bi ara hiç trafik yoktu yol bomboştu. Şimdi dolmaya başladı duisburg calais arası.
Bi ara bende yapmıştım hocam valla cahillik oldu soundpadden kökledim bassi millet çıldırdı kick yedim en sonunda :ROFLMAO:

yaklaşık 15 dakika önce sevdiğim kıza açıldım 4 bildirim geldi korkudan açamıyorum beyler yardım edin şimdi diyeceksiniz niye korkuyorsunuz 3 yıllık gibi bir ilişkim yeni bitti aldatıldım
ve daha yeni toparlıyorum son 2 aydır konuştuğum kıza açıldım şuan cevap verdi ama açamıyorum beyler
Sanırsın bomba aç gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri