Neler Yeni

Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

melidoas6

80+ Silver

milenix

80+ Gold
Konuyla ne bağlantısı var çözemedim ben arkadaşın hallerini eleştirmiştim neyse. :uzgunpeepo:
İşte birini sevince her hale girebiliyor insan ve denildiği gibi başka kız mı yok gibi durum olmuyor. Başkası olsa bile o olmuyor. Bunu demek istemiştim.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Dostum tecrübe kapıştırmayalım hiç gerek yok, Ama yaptığın acınası bir hareket basit bir insan basit bir kız biri gider bini gelir biraz kendinize değer verin.
sende haklısın

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Konuyla ne bağlantısı var çözemedim ben arkadaşın hallerini eleştirmiştim neyse. :uzgunpeepo:
birisini sevince senin için başka birisi yok düşündüğüm tek şey o onu hayal etmek çok sevdiğini bilmek açılmak istenek beraber olmak yani kısaca gözünüz kör oluyor size haya toz pmebe oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii kız çoktan kabul etti bile. Yarın prens bile yapabilir kurbağayı o.O2
bakış açısına bak arkadaş gece gece güldürdün

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Konu çok heyecanlı takipteyim, yarın yeşillendir burayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Receb İvedik kos reel konu var burda

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,856
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
yaklaşık 15 dakika önce sevdiğim kıza açıldım 4 bildirim geldi korkudan açamıyorum beyler yardım edin şimdi diyeceksiniz niye korkuyorsunuz 3 yıllık gibi bir ilişkim yeni bitti aldatıldım
ve daha yeni toparlıyorum son 2 aydır konuştuğum kıza açıldım şuan cevap verdi ama açamıyorum beyler
Olm kendimi gordum beeee bende heyecandan mesajlari acamamistjm benim konuyuda okumak istersen atayim linkini 5 ay 21 gun oldu 80 haftadir askindan olup bittigim kiza acilmistim 6. Ay olucak hala unutamadim

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Olm kendimi gordum beeee bende heyecandan mesajlari acamamistjm benim konuyuda okumak istersen atayim linkini 5 ay 21 gun oldu 80 haftadir askindan olup bittigim kiza acilmistim 6. Ay olucak hala unutamadim
3 yıl önce sevdiğim kıza nasıl açılırım diye konu açtım o aldatıldığım ilişki o ilişkiydi forumda var da çok eski bulamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,812
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom