Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

ya eski sevgilimi unutmak için bunu yaptığımı zannediyor sanıyor ki onu üzecem ben bu kıza nasıl inandıracam bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakın arkadaşın mıydı
gibi gibi

cidden net bir cevap yok şuan ve sana kurbağa demiş kurbağa demesi kötü bir şey değil bence iyi düşün bide yüz yüze konuşalım demiş
şu yüz yüze konuşmalar hiç iyi olmaz genelde bende öyle oldu her yüz yüze konuşma istediğinde bi sorun çıktı(benim kız güzeldi ama yapcak bişey yok çektik bi yere kadar)

şu yüz yüze konuşmalar hiç iyi olmaz genelde bende öyle oldu her yüz yüze konuşma istediğinde bi sorun çıktı
yarın konuşalım dedi ve gitti şuan arkadaş gruplarında neler neler diyorlardır bana lan

iyi geceler kurbağa yazdı lan ne alaka kızdaki relaxlığa bak ben prenses diyorum kurbağa olduk lan
bence relax falan değil sadece duygu yönetimini ve bunun dışavurumunu çok güzel idare ediyor. Biz erkeklerin çoğu da ağzı açık ne yazcak acaba diye bekliyoruz. Onlar ise tüm senaryolar üzerinden oynuyorlar. Uyanık olmakta fayda var.

şu yüz yüze konuşmalar hiç iyi olmaz genelde bende öyle oldu her yüz yüze konuşma istediğinde bi sorun çıktı
sanalda reddeder engellerdi
yada iyi kalpli insansa yüz yüze hiç kimseyi kırmadan nazikce söylerdi

beyler hayatımda hiç kimse bu kadar bana umut vermedi ve yarın konuşalım dedi ben daha toparalayamam beyler
yarın konuşalım dediyse aklını kurcalayan bir şeyler var senle ilgili veya değil orasını bilemeyiz. maç daha bitmedi sen rahat ol

sanalda reddeder engellerdi
yada iyi kalpli insansa yüz yüze hiç kimseyi kırmadan nazikce söylerdi
yarın konuşalım dedi yüz yüze değil lan bu birde kanka dün bu kız bana bir ümit verdi yemin ederim böyle ümit yok bana prensesim de şöyle de böyle de bence sen söyle ben onaylayayım felan ne hayallerimiz vardı mezara kaldı 3 gündür yatamıyorum zaten

yarın konuşalım dedi ve gitti şuan arkadaş gruplarında neler neler diyorlardır bana lan
kanka paragraf fslan hazırla çok izin olmasın 3-4 satır duygularını anlat kaç kere açılmayı denedegini ne zamandır hoşlandığını kendini toparlamaya çalıştığını fslan anlat eski sevgili muhabbeti hiç yapma

ya eski sevgilimi unutmak için bunu yaptığımı zannediyor sanıyor ki onu üzecem ben bu kıza nasıl inandıracam bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gibi gibi
yüz yüze direk söylesene gerçekten seviyorsan tabi öyle kısa süreliğine hoşlanma sevgiyse yapma kızıda kendini kandırma yani

yarın konuşalım dediyse aklını kurcalayan bir şeyler var senle ilgili veya değil orasını bilemeyiz. maç daha bitmedi sen rahat ol
hiç rahat değilim dost delirecem

kanka paragraf fslan hazırla çok izin olmasın 3-4 satır duygularını anlat kaç kere açılmayı denedegini ne zamandır hoşlandığını kendini toparlamaya çalıştığını fslan anlat eski sevgili muhabbeti hiç yapma
yaptım işe yaramadı açıldıktan hemen sonra yaptım 15 20 satır yazdım şimdi gidip red edildiğimide yazıcam moruk

Geri