J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
kanka kızın instayı ver senin intikamın için alıyım kızıYeterli bi cevap değil yaz
kanka kızın instayı ver senin intikamın için alıyım kızıYeterli bi cevap değil yaz
sakin ol aga kafanı dağıt şimdi yarın saçmala heyacandanbeyler hayatımda hiç kimse bu kadar bana umut vermedi ve yarın konuşalım dedi ben daha toparalayamam beyler
daha net cevap yok oğlum chilliyi gecelerr yazdı gitti lan oğlum yine olmadı lan ne eksiğim var lan benim çirkin felanda değiliz
sefer hazırlıları başlasın kaptan. Yeni kıtalar keşfetme vakti.beyler hayatımda hiç kimse bu kadar bana umut vermedi ve yarın konuşalım dedi ben daha toparalayamam beyler
KFAWKGWALGJKALGJKAWGLAKGAiyi geceler kurbağa yazdı lan ne alaka kızdaki relaxlığa bak ben prenses diyorum kurbağa olduk lan
iyi geceler gülüm(iltifat) yarın gel yanima işi halledelim deiyi geceler kurbağa yazdı lan ne alaka kızdaki relaxlığa bak ben prenses diyorum kurbağa olduk lan
Oldu bu iş deseneiyi geceler kurbağa yazdı lan ne alaka kızdaki relaxlığa bak ben prenses diyorum kurbağa olduk lan
cidden net bir cevap yok şuan ve sana kurbağa demiş kurbağa demesi kötü bir şey değil bence iyi düşün bide yüz yüze konuşalım demişben eski kıtalarda kaldım dost