Neler Yeni

Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

EmreUzn3

80+ Bronze
konuşmak anlatmak istiyorsan yüz yüze anlat sanaldan olucak iş değil bu tür ciddi şeyler

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
arkadaşlarından kimseyle daha önce bir ilişkin oldu mu? Eğer olduysa çok geçmiş olsun şimdiden
hayır kanka hiç biriyle ama o benim en yakın arkadaşımla ilişkisi oldu oda ciddi değildi 1 ay sonra ayrıldılar

Onurkotlutok05

80+ Gold
hayır kanka hiç biriyle ama o benim en yakın arkadaşımla ilişkisi oldu oda ciddi değildi 1 ay sonra ayrıldılar
aga bana da oldu ona benzer bir şey sözde kardeşim benim açılacağımı bile bile gidip kendi açılmıştı sonra ikisinden de umudu kestim ben

Rulep

80+ Gold
ciddi olmasa bile ne bilm bana uygun gelmedi. en yakın arkadaşının bu konuda ne söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga bana da oldu ona benzer bir şey sözde kardeşim benim açılacağımı bile bile gidip kendi açılmıştı sonra ikisinden de umudu kestim ben
aga seninki benzer değil direkt .çocukluğu yani

milenix

80+ Gold
lan sal kendini şuan maç hala 0-0 her şey olabilir ya gol atıp tarih yazacan ya gol yiyip tarih olacan eğer kendin sakin kalmazsan her an saçmalayacak durumda olursun aç bir müzik dinle ne bileyim oyun fln oyna relax kal

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
ciddi olmasa bile ne bilm bana uygun gelmedi. en yakın arkadaşının bu konuda ne söyledi

bir şey demedi ona sordum da açıldım zaten

Onurkotlutok05

80+ Gold

evet yazamıyorum buraya ama annesiyle tango oynadığım çok sıkıntılıydı

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
durumlar kötü
yaptım işe yaramadı açıldıktan hemen sonra yaptım 15 20 satır yazdım şimdi gidip red edildiğimide yazıcam moruk
kanka direk forumun linkini at burada saf duyfularin ve abi/kardeş tavsiyeleri var yolla gitsin okur burayı

Top Bottom