kanki sen red mi yemek istiyorsun anlamadım gitti. Red yesen ne olabilir ki en fazla?yaptım işe yaramadı açıldıktan hemen sonra yaptım 15 20 satır yazdım şimdi gidip red edildiğimide yazıcam moruk
aga bana da oldu ona benzer bir şey sözde kardeşim benim açılacağımı bile bile gidip kendi açılmıştı sonra ikisinden de umudu kestim benhayır kanka hiç biriyle ama o benim en yakın arkadaşımla ilişkisi oldu oda ciddi değildi 1 ay sonra ayrıldılar
ciddi olmasa bile ne bilm bana uygun gelmedi. en yakın arkadaşının bu konuda ne söyledihayır kanka hiç biriyle ama o benim en yakın arkadaşımla ilişkisi oldu oda ciddi değildi 1 ay sonra ayrıldılar
aga seninki benzer değil direkt .çocukluğu yaniaga bana da oldu ona benzer bir şey sözde kardeşim benim açılacağımı bile bile gidip kendi açılmıştı sonra ikisinden de umudu kestim ben
evet yazamıyorum buraya ama annesiyle tango oynadığım çok sıkıntılıydıciddi olmasa bile ne bilm bana uygun gelmedi. en yakın arkadaşının bu konuda ne söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga seninki benzer değil direkt .çocukluğu yani
sen merak etmeya kanka açsana bende merak ettim.
o beni sırtladıbuzdolabını sırtladım geliyorum
aga bu hayatta umut verip yarı yolda bırakan olmalısın yada aşık olup acı çekmelisin tarafını seçbir şey demedi ona sordum da açıldım zaten
durumlar kötühayır kanka hiç biriyle ama o benim en yakın arkadaşımla ilişkisi oldu oda ciddi değildi 1 ay sonra ayrıldılar
kanka direk forumun linkini at burada saf duyfularin ve abi/kardeş tavsiyeleri var yolla gitsin okur burayıyaptım işe yaramadı açıldıktan hemen sonra yaptım 15 20 satır yazdım şimdi gidip red edildiğimide yazıcam moruk