Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

konuşmak anlatmak istiyorsan yüz yüze anlat sanaldan olucak iş değil bu tür ciddi şeyler

arkadaşlarından kimseyle daha önce bir ilişkin oldu mu? Eğer olduysa çok geçmiş olsun şimdiden
hayır kanka hiç biriyle ama o benim en yakın arkadaşımla ilişkisi oldu oda ciddi değildi 1 ay sonra ayrıldılar

hayır kanka hiç biriyle ama o benim en yakın arkadaşımla ilişkisi oldu oda ciddi değildi 1 ay sonra ayrıldılar
aga bana da oldu ona benzer bir şey sözde kardeşim benim açılacağımı bile bile gidip kendi açılmıştı sonra ikisinden de umudu kestim ben

ciddi olmasa bile ne bilm bana uygun gelmedi. en yakın arkadaşının bu konuda ne söyledi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga bana da oldu ona benzer bir şey sözde kardeşim benim açılacağımı bile bile gidip kendi açılmıştı sonra ikisinden de umudu kestim ben
aga seninki benzer değil direkt .çocukluğu yani

lan sal kendini şuan maç hala 0-0 her şey olabilir ya gol atıp tarih yazacan ya gol yiyip tarih olacan eğer kendin sakin kalmazsan her an saçmalayacak durumda olursun aç bir müzik dinle ne bileyim oyun fln oyna relax kal

ciddi olmasa bile ne bilm bana uygun gelmedi. en yakın arkadaşının bu konuda ne söyledi

bir şey demedi ona sordum da açıldım zaten

evet yazamıyorum buraya ama annesiyle tango oynadığım çok sıkıntılıydı

durumlar kötü
yaptım işe yaramadı açıldıktan hemen sonra yaptım 15 20 satır yazdım şimdi gidip red edildiğimide yazıcam moruk
kanka direk forumun linkini at burada saf duyfularin ve abi/kardeş tavsiyeleri var yolla gitsin okur burayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri