öyle deme kız iyidirBir kız için kendinizi düşürdüğünüz hallere bakıyorum da acınası..
Aga prenses kurbağayı öpünce prens oluyor ya. Ordaki hikaye için öyle demiştir o. Seni prens ilan etti bile çoktan benden söylemesiiyi geceler kurbağa yazdı lan ne alaka kızdaki relaxlığa bak ben prenses diyorum kurbağa olduk lan
Dostum tecrübe kapıştırmayalım hiç gerek yok, Ama yaptığın acınası bir hareket basit bir insan basit bir kız biri gider bini gelir biraz kendinize değer verin.abi o hiç aşık olmamış ki nerden bilsin
çok iyi bir yorum ama hep sevdik mi karşılıksız oluyor be usta
Mehdi değilsen eğer bilemezsin ne kadar iyi olup olmadığını.öyle deme kız iyidir
Birini sevdikten sonra başkasını sevemiyorsun işte.Dostum tecrübe kapıştırmayalım hiç gerek yok, Ama yaptığın acınası bir hareket basit bir insan basit bir kız biri gider bini gelir biraz kendinize değer verin.
Bende diyom bu kurbağa nerden tanıdık geliyor. Bu masal vardı dimiAga prenses kurbağayı öpünce prens oluyor ya. Ordaki hikaye için öyle demiştir o. Seni prens ilan etti bile çoktan benden söylemesi
Tabii kız çoktan kabul etti bile. Yarın prens bile yapabilir kurbağayıBende diyom bu kurbağa nerden tanıdık geliyor. Bu masal vardı dimi