Yphen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 563
Konuyla ne bağlantısı var çözemedim ben arkadaşın hallerini eleştirmiştim neyse.Birini sevdikten sonra başkasını sevemiyorsun işte.
Konuyla ne bağlantısı var çözemedim ben arkadaşın hallerini eleştirmiştim neyse.Birini sevdikten sonra başkasını sevemiyorsun işte.
Seni öpünce prens olucaniyi geceler kurbağa yazdı lan ne alaka kızdaki relaxlığa bak ben prenses diyorum kurbağa olduk lan
Şuan karar aşamasındayarın konuşalım dedi ve gitti şuan arkadaş gruplarında neler neler diyorlardır bana lan
İşte birini sevince her hale girebiliyor insan ve denildiği gibi başka kız mı yok gibi durum olmuyor. Başkası olsa bile o olmuyor. Bunu demek istemiştim.Konuyla ne bağlantısı var çözemedim ben arkadaşın hallerini eleştirmiştim neyse.![]()
birisini sevince senin için başka birisi yok düşündüğüm tek şey o onu hayal etmek çok sevdiğini bilmek açılmak istenek beraber olmak yani kısaca gözünüz kör oluyor size haya toz pmebe oluyorKonuyla ne bağlantısı var çözemedim ben arkadaşın hallerini eleştirmiştim neyse.![]()
bakış açısına bak arkadaş gece gece güldürdünTabii kız çoktan kabul etti bile. Yarın prens bile yapabilir kurbağayı![]()
umarım yeşillenir be dostKonu çok heyecanlı takipteyim, yarın yeşillendir burayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Receb İvedik kos reel konu var burda
ben çoktan geldimKonu çok heyecanlı takipteyim, yarın yeşillendir burayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Receb İvedik kos reel konu var burda
Olm kendimi gordum beeee bende heyecandan mesajlari acamamistjm benim konuyuda okumak istersen atayim linkini 5 ay 21 gun oldu 80 haftadir askindan olup bittigim kiza acilmistim 6. Ay olucak hala unutamadimyaklaşık 15 dakika önce sevdiğim kıza açıldım 4 bildirim geldi korkudan açamıyorum beyler yardım edin şimdi diyeceksiniz niye korkuyorsunuz 3 yıllık gibi bir ilişkim yeni bitti aldatıldım
ve daha yeni toparlıyorum son 2 aydır konuştuğum kıza açıldım şuan cevap verdi ama açamıyorum beyler
bi phub konusu gibi olamaz ama ilk 10 a girer bencebu konu patlar aga
Eee etiket atmamışsın kırıldım gücendim..ben çoktan geldim
3 yıl önce sevdiğim kıza nasıl açılırım diye konu açtım o aldatıldığım ilişki o ilişkiydi forumda var da çok eski bulamamOlm kendimi gordum beeee bende heyecandan mesajlari acamamistjm benim konuyuda okumak istersen atayim linkini 5 ay 21 gun oldu 80 haftadir askindan olup bittigim kiza acilmistim 6. Ay olucak hala unutamadim