Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

Konuyla ne bağlantısı var çözemedim ben arkadaşın hallerini eleştirmiştim neyse. :uzgunpeepo:
İşte birini sevince her hale girebiliyor insan ve denildiği gibi başka kız mı yok gibi durum olmuyor. Başkası olsa bile o olmuyor. Bunu demek istemiştim.

Dostum tecrübe kapıştırmayalım hiç gerek yok, Ama yaptığın acınası bir hareket basit bir insan basit bir kız biri gider bini gelir biraz kendinize değer verin.
sende haklısın

Konuyla ne bağlantısı var çözemedim ben arkadaşın hallerini eleştirmiştim neyse. :uzgunpeepo:
birisini sevince senin için başka birisi yok düşündüğüm tek şey o onu hayal etmek çok sevdiğini bilmek açılmak istenek beraber olmak yani kısaca gözünüz kör oluyor size haya toz pmebe oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii kız çoktan kabul etti bile. Yarın prens bile yapabilir kurbağayı o.O2
bakış açısına bak arkadaş gece gece güldürdün

yaklaşık 15 dakika önce sevdiğim kıza açıldım 4 bildirim geldi korkudan açamıyorum beyler yardım edin şimdi diyeceksiniz niye korkuyorsunuz 3 yıllık gibi bir ilişkim yeni bitti aldatıldım
ve daha yeni toparlıyorum son 2 aydır konuştuğum kıza açıldım şuan cevap verdi ama açamıyorum beyler
Olm kendimi gordum beeee bende heyecandan mesajlari acamamistjm benim konuyuda okumak istersen atayim linkini 5 ay 21 gun oldu 80 haftadir askindan olup bittigim kiza acilmistim 6. Ay olucak hala unutamadim

Olm kendimi gordum beeee bende heyecandan mesajlari acamamistjm benim konuyuda okumak istersen atayim linkini 5 ay 21 gun oldu 80 haftadir askindan olup bittigim kiza acilmistim 6. Ay olucak hala unutamadim
3 yıl önce sevdiğim kıza nasıl açılırım diye konu açtım o aldatıldığım ilişki o ilişkiydi forumda var da çok eski bulamam

Geri