Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

Hocam bu işlere fransızım kabul etmek gerekirse :)
Utanırım böyle bir şey olsa .
Kolay gelsin ama açın ya ne olucak deyip
Ben de aynı valla. Seyirciyim sadece konuyu merak ettim takibe aldım :ROFLMAO:

yaklaşık 15 dakika önce sevdiğim kıza açıldım 4 bildirim geldi korkudan açamıyorum beyler yardım edin şimdi diyeceksiniz niye korkuyorsunuz 3 yıllık gibi bir ilişkim yeni bitti aldatıldım
ve daha yeni toparlıyorum son 2 aydır konuştuğum kıza açıldım şuan cevap verdi ama açamıyorum beyler
Öncelikle sakin ol, kızı kendi gözünde büyütme. Onla doğmadın ki onla var olasın dostum. Şimdi mesajı aç.

sende haklısın
valla kanka ben hiç kızlarla uğraşmıyorum kendi hayatımı kurmadan başkası ile uğraşamam (cebimde para olmadan yapmam ben şahsen)

He iyiymiş. Bende @B1L0'nun ilk uyarısını almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O da mod'a hakaret ve bir gay arkadaşa gay demem yüzünden
Hadi yine iyisin.

Konu sahibi arkadaşın yaptığı yüzünden buzdolabını sırtladım valla, sonuç ne? @AneX

Olm kendimi gordum beeee bende heyecandan mesajlari acamamistjm benim konuyuda okumak istersen atayim linkini 5 ay 21 gun oldu 80 haftadir askindan olup bittigim kiza acilmistim 6. Ay olucak hala unutamadim
Senin konu 1 ocakdaydı dimi aga? epik konuydu ama üzdü

Kızın cevabını merakla bekliyoruz asker yaparsın sen hadi! Akdgsjbddh öyle bir heves yapmışsın ki kıza evi sırtlamadığımız kaldı tabi senin hevesinin olması güzel bana normal geliyor sıradan kız seviliyorsa sevilsin yoksa gitsin hevesim kalmamış artık

Hadi yine iyisin.

Konu sahibi arkadaşın yaptığı yüzünden buzdolabını sırtladım valla, sonuç ne? @AneX
sonuç olumlu gibi lan KFHJBWQBKFHJKBQKŞ bir değişik oldum beyler olumlu gibi

beyler kız eski sevgilimi unutmam için onla olduğumu sanıyor ama oda bana karşı boş değilmiş sabah o yazdı hala heycanlyız

@Abdullah Hacıgül abi bi instada paylaşsan belki kabul eder HJKLFGQWHJFHŞJLHJLŞ

sonuç olumlu gibi lan KFHJBWQBKFHJKBQKŞ bir değişik oldum beyler olumlu gibi

beyler kız eski sevgilimi unutmam için onla olduğumu sanıyor ama oda bana karşı boş değilmiş sabah o yazdı hala heycanlyız

@Abdullah Hacıgül abi bi instada paylaşsan belki kabul eder HJKLFGQWHJFHŞJLHJLŞ
Aynen öyle @Abdullah Hacıgül bu konuyu paylaşman gerekiyor abi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,558
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri