önce içindeki hislerin onunda sana aşık olabileceği hissi versinki boşa çıkmasınevet arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır sevdiğim kızla haftanın 5 günü beraberiz (grupça toplanıyoruz) ve ben bu süreçte kıza aşık oldum, kıza nasıl açılabilirim?
Direkt açılma, arkadaş falan ol sonrası gelir zaten.evet arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır sevdiğim kızla haftanın 5 günü beraberiz (grupça toplanıyoruz) ve ben bu süreçte kıza aşık oldum, kıza nasıl açılabilirim?
Google asistan:Ben bile sana bakmıyorum kız mı bakacak sana."Google ön kameranızı kullanmak istiyor."
Kız sence sana karşı bir şeyler hissediyormu ? Samimi davranması bir şeyler hissettiği anlamına gelmez, aranızda ki sohbet nasıl ? Ortak noktalarınızı vb.
Neredeyse her şeyi ortak olup olmaya da biliyor hocam (kendimden biliyorum)... Ama iki zıt kutup insanın bir araya gelmesi çok zor o yüzden dedim.Sevgi ortak nokta olmadan da oluyor la denendi
Grup dağilir eger duz açilirsan hem riskide var biraz bekle benceönceden neredeyse her gün birbirimizi arar 30-35dakika havadan sudan konuşur gülüşür kapatırdık. haftada 1 de dışarda buluşur gezerdik
son 4 5 gün böyle değil açıkçası
Peki sence neden 4-5 gündür böyle değil ?önceden neredeyse her gün birbirimizi arar 30-35dakika havadan sudan konuşur gülüşür kapatırdık. haftada 1 de dışarda buluşur gezerdik
son 4 5 gün böyle değil açıkçası
Kızla baş başa kalınca "ben sana aşığım, sevgili olmak istiyorum" de, başka yolla olmaz bu işler.evet arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır sevdiğim kızla haftanın 5 günü beraberiz (grupça toplanıyoruz) ve ben bu süreçte kıza aşık oldum, kıza nasıl açılabilirim?