Gif Man
80+ Gold
Nasıl Aldın La İnstayı ?Başardım instasını aldım şuan çok güzel ilerliyor kendi arkadaşlarımdan daha çok sohbet ediyorum
Nasıl Aldın La İnstayı ?Başardım instasını aldım şuan çok güzel ilerliyor kendi arkadaşlarımdan daha çok sohbet ediyorum
Hiç çekinmeden Tenefüste sınavdan sonra konuştum sanki bekliyor gibi onunda hoşuna gitti şuan konuşuyoruzNasıl Aldın La İnstayı ?
şunu anladım hiç kafamda büyüttüğüm gibi değilmiş çekinmeyince oluyor hiç pişman değilim yaptığıma en güzel günlerimi yaşıyorum şuan bi anda girip hayatımı düzeltti çok dua etmiştim zamanında kabul oldu sanırım allahıma şükürler olsunNasıl Aldın La İnstayı ?
Hiç çekinmeden Tenefüste sınavdan sonra konuştum sanki bekliyor gibi onunda hoşuna gitti şuan konuşuyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
şunu anladım hiç kafamda büyüttüğüm gibi değilmiş çekinmeyince oluyor hiç pişman değilim yaptığıma en güzel günlerimi yaşıyorum şuan bi anda girip hayatımı düzeltti çok dua etmiştim zamanında kabul oldu sanırım allahıma şükürler olsun
forumdakilerin hiçbir yanıtını uygulamadım tamamen kendim haraket ettim ve oldu kalan mesajlar umrumda değilsevgili olmanın mantığı nedir ? en ufak hoş bulmada çıkma teklifi ediyorsunuz. sonrada bu hoşlanma 2 3 hafta sonra gidiyor ardından ayrılık. ben mevcut kızların zihniyeti, ülkenin durumu ve şuanki durumum sebebiyle asla böyle bir şey düşünmüyorum. aşık olunca çıkın iki hoş bulmayla değil
ayrıca tavsiye ve taktik alarak değil kendi taktiğinle açılmanı tavsiye ederim. kız çıkacaksa senle çıksın donanım arşivi forumla değil
oldu hocam merak etmeyin sizin sokakta gördüğünüz tiplerden değil ayrıca okuldaki 11 lerden daha yapılıyım ve daha olgun olduğum kesin sen ekran başında 3. çekmeye devam et hayatta başarılarKardeşim 9.sınıf erkeğe 11.sınıf kız hayatta bakmaz, hatta bir bakabilirmisiniz dersen bile bakmayabilir
merak etme meslek lisesine gitmiyorum okuldaki insanlar ona göre size bol şanssevgili olmanın mantığı nedir ? en ufak hoş bulmada çıkma teklifi ediyorsunuz. sonrada bu hoşlanma 2 3 hafta sonra gidiyor ardından ayrılık. ben mevcut kızların zihniyeti, ülkenin durumu ve şuanki durumum sebebiyle asla böyle bir şey düşünmüyorum. aşık olunca çıkın iki hoş bulmayla değil
ayrıca tavsiye ve taktik alarak değil kendi taktiğinle açılmanı tavsiye ederim. kız çıkacaksa senle çıksın donanım arşivi forumla değil
dalga geçmek amacıyla mı söyledin idrak edemedim ama yaptım zatenHelal lan sana. Yapacaksın bu işi aslanım
Aman Yarabbi. Bay Kemal çıldırdı.forumdakilerin hiçbir yanıtını uygulamadım tamamen kendim haraket ettim ve oldu kalan mesajlar umrumda değil
oldu hocam merak etmeyin sizin sokakta gördüğünüz tiplerden değil ayrıca okuldaki 11 lerden daha yapılıyım ve daha olgun olduğum kesin sen ekran başında 3. çekmeye devam et hayatta başarılar
merak etme meslek lisesine gitmiyorum okuldaki insanlar ona göre size bol şans
dalga geçmek amacıyla mı söyledin idrak edemedim ama yaptım zaten
Umarım iyi gider ilişkin ama geleceğini de kurtalmalisin o kız senin geleceğini kurtaramaz ona göreforumdakilerin hiçbir yanıtını uygulamadım tamamen kendim haraket ettim ve oldu kalan mesajlar umrumda değil
oldu hocam merak etmeyin sizin sokakta gördüğünüz tiplerden değil ayrıca okuldaki 11 lerden daha yapılıyım ve daha olgun olduğum kesin sen ekran başında 3. çekmeye devam et hayatta başarılar
Bide meslek lisesi o kadar kötü değil yaforumdakilerin hiçbir yanıtını uygulamadım tamamen kendim haraket ettim ve oldu kalan mesajlar umrumda değil
fena halde alınmışsın birkaç ay sonra yaz bakalım kız sana baktı mı bakmadımı ben de bu durumları yaşadım tecrübe ederek söylüyorum ekrandan da sana 31 çekmiyorum merak etmeforumdakilerin hiçbir yanıtını uygulamadım tamamen kendim haraket ettim ve oldu kalan mesajlar umrumda değil
Daha yolun başındayken başarmışın gibi millete ateş püskürmüşsün buradaki abilerin acı söyler ama doğru söyler sıradaki konunda görüşmek dileğiyle.forumdakilerin hiçbir yanıtını uygulamadım tamamen kendim haraket ettim ve oldu kalan mesajlar umrumda değil