öğreneceksin işte arkadaş çevren yok mu? farklı sınıflarda mısınız ? adını soyadını biliyor musun ? bizim okuldaki kızlar arkadaşımın akrabasına kadar öğrenmiş yani bulan nasıl buluyorinstasını bilmiyorum bence benimkisi imkansız aşk olmayacak gibi
kızın instası yoktur belkiöğreneceksin işte arkadaş çevren yok mu? farklı sınıflarda mısınız ? adını soyadını biliyor musun ? bizim okuldaki kızlar arkadaşımın akrabasına kadar öğrenmiş yani bulan nasıl buluyor
bence de kardeşim, en iyisi bırak onlara bir faydan dokunsunokulda benden başka ondan hoşlanan vardır illaki onlar ne olacak
yok imkansız yok başkası da seviyordur, belki instası yoktur. Böyle devam et knk kaybetmeye hakediyorsun. Sevgilisi olunca da pişman olursun üzülürsün şimdi.Sen en iyisi şimdiden kendini buna alıştır knkkızın instası yoktur belki
Ben arkadas oldum yavastan yurudum sonra konusmanin ortasinda pat ben senden hoslaniyorum dedim sonra bildirimden okudugu icin goruldu gelmedi aradan 1dk 30 saniye ye yakin bir sure gecti tak bende senden hoslaniyorum 1 hafta sonra hepsi oyunmusselam arkadaşlar hoşlandığım bir kız var kızla hiç muhabbetimiz yok ara sıra bakışıyoruz max muhabbetimiz birbirimize çarptığmızda pardon dememizdi. numarası sınıf grubunda var.