Neler Yeni

sevdiğim kıza nasıl açılırım lütfen öneri verin

Rulep

80+ Gold
instasını bilmiyorum bence benimkisi imkansız aşk olmayacak gibi
öğreneceksin işte arkadaş çevren yok mu? farklı sınıflarda mısınız ? adını soyadını biliyor musun ? bizim okuldaki kızlar arkadaşımın akrabasına kadar öğrenmiş yani bulan nasıl buluyor

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
öğreneceksin işte arkadaş çevren yok mu? farklı sınıflarda mısınız ? adını soyadını biliyor musun ? bizim okuldaki kızlar arkadaşımın akrabasına kadar öğrenmiş yani bulan nasıl buluyor
kızın instası yoktur belki

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
reis sürekli bakışma, benim arkadaş da anlatıyordu öyle ara sıra bakışıyoruz diye sonra kız, arkadasın yanına gidip ne var ya surekli bakıyorsun demis
Mesaj otomatik birleştirildi:

okulda benden başka ondan hoşlanan vardır illaki onlar ne olacak
bence de kardeşim, en iyisi bırak onlara bir faydan dokunsun

Rulep

80+ Gold
kızın instası yoktur belki
yok imkansız yok başkası da seviyordur, belki instası yoktur. Böyle devam et knk kaybetmeye hakediyorsun. Sevgilisi olunca da pişman olursun üzülürsün şimdi.Sen en iyisi şimdiden kendini buna alıştır knk

sefilihtiyar

80+ Bronze
knk şu alta bi bak bence

Ekler

• Screenshot_341.png
    Screenshot_341.png
    70.5 KB · Hit: 42

Maykıl

80+ Silver
selam arkadaşlar hoşlandığım bir kız var kızla hiç muhabbetimiz yok ara sıra bakışıyoruz max muhabbetimiz birbirimize çarptığmızda pardon dememizdi. numarası sınıf grubunda var.
Ben arkadas oldum yavastan yurudum sonra konusmanin ortasinda pat ben senden hoslaniyorum dedim sonra bildirimden okudugu icin goruldu gelmedi aradan 1dk 30 saniye ye yakin bir sure gecti tak bende senden hoslaniyorum 1 hafta sonra hepsi oyunmus

Top Bottom