Neler Yeni

sevdiğim kıza nasıl açılırım lütfen öneri verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Halil
whatsaapdan mı? yüzyüze mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sohbeti yüzyüze mi başlatmalıyım ya

heyecanlandığımda diksiyon bozuluyor bazen
Doğru anı bekle kendine zaman ayır her daim onu merkeze koyduğunu belli etme. tabii ki değer ver ama kendini daha ön planda tut. Zamanla samimiyet kuruldukca niyetini belli et ve söyle

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
Doğru anı bekle kendine zaman ayır her daim onu merkeze koyduğunu belli etme. tabii ki değer ver ama kendini daha ön planda tut. Zamanla samimiyet kuruldukca niyetini belli et ve söyle
şuan whatsaapdan selam yazsam olur mu hiç sohbete girmedik

Rulep

80+ Gold
direkt hoşlanıyorum desem veya yazsam
direkt açılma hayatının hatasını yaparsın okulda konuşmaya çalış yapamıyorsan. wp olmaz instadan istek at hikayesine yanıt ver falan sohnet etmeye çalış bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Halil
zaten konuşmuyoruz ki bakışıyoruz sadece :D
Bak sana hikayemi anlatayim 3 hafta önce bir nakil ile okul değistirdim bir kız benimle sürekli ugrasiyordu laf falan atıyordu sirami ittiriyordu şakasına. Sonra bu böyle 2 hafta sürdü sonra ben 3. Haftanin basinda ondan hoslanmaya basladigimi hissettim ve whats appdan yazmak gibi bir hataya düştüm. Ders notları eksik defterler gibi bahane üreterek sürekli konusmaya samimiyet kurmaya calistim. Sonra kiz niyetimi az cok anlayıp kanka demeye basladi kisacasi mesafe koydu. Sonrasinda da dün annesi mesJlari gormus ve ona kizmis. Bugün benimle hic ugrasmadi muhattab olmamaya basladi. ( annesinin kizdigini da yakin arkadasiyla arkadas oldugum icin biliyorum ) yani anlayacağin çok konusup kizi uzaklastirma ben gibi bi hata yapma

şuan whatsaapdan selam yazsam olur mu hiç sohbete girmedik
Hayır sakın yapma öyle bir şey okuldaysa eger okulda yüz yüze hafif hafif abartmadan sohbete gir. Fazla sohbet edersen kanka gibi friendzone vakası yersin

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
direkt açılma hayatının hatasını yaparsın okulda konuşmaya çalış yapamıyorsan. wp olmaz instadan istek at hikayesine yanıt ver falan sohnet etmeye çalış bence
instasını bilmiyorum bence benimkisi imkansız aşk olmayacak gibi

Bak sana hikayemi anlatayim 3 hafta önce bir nakil ile okul değistirdim bir kız benimle sürekli ugrasiyordu laf falan atıyordu sirami ittiriyordu şakasına. Sonra bu böyle 2 hafta sürdü sonra ben 3. Haftanin basinda ondan hoslanmaya basladigimi hissettim ve whats appdan yazmak gibi bir hataya düştüm. Ders notları eksik defterler gibi bahane üreterek sürekli konusmaya samimiyet kurmaya calistim. Sonra kiz niyetimi az cok anlayıp kanka demeye basladi kisacasi mesafe koydu. Sonrasinda da dün annesi mesJlari gormus ve ona kizmis. Bugün benimle hic ugrasmadi muhattab olmamaya basladi. ( annesinin kizdigini da yakin arkadasiyla arkadas oldugum icin biliyorum ) yani anlayacağin çok konusup kizi uzaklastirma ben gibi bi hata yapma

Hayır sakın yapma öyle bir şey okuldaysa eger okulda yüz yüze hafif hafif abartmadan sohbete gir. Fazla sohbet edersen kanka gibi friendzone vakası yersin
bence bu iş olmayacak sence umudu keseyim mi

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Hal hatır sorarak başlayabilir. :D
Yani buraya ne yazılabilir ki? Gidip sohbet konusu açacak ki kız da onunla konuşsun.
oyle deme ya bazen insan bilemiyor napacagini🙁

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Halil
Böyle düşünme kendine güven rahat ol ve okulda ara ara sohbet et ama dozunu iyi ayarlaman gerek ( kizinda gonlu varsa rahat ol akisina birak zaten olacagina varir )

bence bu iş olmayacak sence umudu keseyim mi
Umudunu kesme insta ver ben sana yardimci olucam benim yaptigim hatalari yapmaman icin

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
Böyle düşünme kendine güven rahat ol ve okulda ara ara sohbet et ama dozunu iyi ayarlaman gerek ( kizinda gonlu varsa rahat ol akisina birak zaten olacagina varir )
okulda benden başka ondan hoşlanan vardır illaki onlar ne olacak

Umudunu kesme insta ver ben sana yardimci olucam benim yaptigim hatalari yapmaman icin
bu yüzden diyorum olmayacak diye o yüzden wp den konuşayım dedim

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
İllaki olucak onlar ki her kızın peşinde onlarca kişi olur kendine güvenen kizla konusmasini bilen kişi kazanır
okul çıkışı onun gittiği yoldan gidip selam vermek hata mı sence sapık sanar mı

Top Bottom