Neler Yeni

Sevdiğim Kızdan Vazgeçemiyorum 😐

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bu kızla ilgili açtığım 3.konu en son konuda açılmaktan vazgeçtiğimi söylemiştim
Buradan Bulabilirsiniz
Her şey iyi güzel yerine koyuyordum vazgeçiyor gibiydim
(istemiyordum ama vazgeçmeye çalışıyordum)
bugün okul çıkışı kızla denk geldik (kız normalde yurtta kalıyor çarşı izni var diye çıktı) yolda yürürken konuştuk öyle boş muhabbet ettik filan hâlâ öyle eskisi gibi bakmıyordum vazgeçmeye kararlıydım otobüs durağına geldik orda aynı şekil de muhabbet filan sonra kızın bineceği otobüs geldi kız bindi sonra arkasına dönüp el salladı bana ve gülümsedi normal arkadaşça ama ben yine aptallık edip tekrar tekrar aşık oldum kıza vazgeçmem gerekiyor bir yandan da sevmek hoşuma gidiyor kaldım ortada ne yapayım bilmiyorum

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Bu kızla ilgili açtığım 3.konu en son konuda açılmaktan vazgeçtiğimi söylemiştim
Buradan Bulabilirsiniz
Her şey iyi güzel yerine koyuyordum vazgeçiyor gibiydim
(istemiyordum ama vazgeçmeye çalışıyordum)
bugün okul çıkışı kızla denk geldik (kız normalde yurtta kalıyor çarşı izni var diye çıktı) yolda yürürken konuştuk öyle boş muhabbet ettik filan hâlâ öyle eskisi gibi bakmıyordum vazgeçmeye kararlıydım otobüs durağına geldik orda aynı şekil de muhabbet filan sonra kızın bineceği otobüs geldi kız bindi sonra arkasına dönüp el salladı bana ve gülümsedi normal arkadaşça ama ben yine aptallık edip tekrar tekrar aşık oldum kıza vazgeçmem gerekiyor bir yandan da sevmek hoşuma gidiyor kaldım ortada ne yapayım bilmiyorum
Banada çok olur mümkün olduğunuzca aşık olmamaya bakın çok sevdiğiniz için en ufak tebessümü sizi tekrar aşık eder.Eğer kız bana bakmaz diyorsanız dahada konuşmayın kızla.Görsenizde gitmeyin yanına.Unutursunuz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Okumaya üşendim valla. Açılmadıysan açıl kurtul açıldıysan red yediysen soğuk su iç.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

açıl gitsin reddedersede unut gitsin ben öyle yapıyorum gerçek yüzlerini görmüş oluyorum herşeyimi sigmalık için kullandım

Rulep

80+ Gold
Vazgeçmeye çalışmayacaksın başaramazsın aklının kenarında duracak o zamanla unutulur
Ama sana tavsiyem açılman

Top Bottom