Neler Yeni

Sevdiğim kızla konuşamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anto grizzy
Hatırlayan varmı bilmiyorum 2 hafta önce bir konu açmıştım hoşlandığım bir kız olsuğunu söylemiştim o günden bu güne bir kere konuştuk fransızca dersinde arkasina oturmustum dondu arkadasiyla birlikte naber dediler ben iyi siz falan dedim daha sonra bana dönüp seni birine benzetiyorum dedi olabilir falan dedim kızı çok sevmeye başladım ama gidip konuşamıyorum kız bana çok imkansızmış gibi geliyor arkadaşıma soruyorum bana bakar mı falan gibilerinden arkadaş bana beni başta kırmamak için belki bakar diyordu daha sonradan bakmayabilir falan dedi kafam çok karışık tipim ortalama ne kötü ne çok iyi ne yapmalıyım tavsiyeleri alabilir miyim

Delele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halil Yurt
Dostum burası aşk forumu değil yeter!Foruma giriyoruz hersayfa yok sevgili yok bana baktı vb. dolu.Burda insanların sana ne gibi bir tavsiye vermesini bekliyorsun? Çık karşısına konuş.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum burası aşk forumu değil yeter!Foruma giriyoruz hersayfa yok sevgili yok bana baktı vb. dolu.Burda insanların sana ne gibi bir tavsiye vermesini bekliyorsun? Çık karşısına konuş.
Daha bugün katılmışsın foruma, ne ara o kadar çok kız konusu gördün? 🤨

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ne zaman katıldığımın bununla ne alakası var forum listesine bak her taraf aynı konu.
Valla sen de haklısın Saat başı kız konusu açılır bizim forumda.
Bu arada donanım arşivi diye geldiysen yanlış gelmişsin. Burası İzdivaçArşivi.com

Delele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Halil Yurt
Valla sen de haklısın Saat başı kız konusu açılır bizim forumda.
Bu arada donanım arşivi diye geldiysen yanlış gelmişsin. Burası İzdivaçArşivi.com
Valla bugün bir konu açtım 28 cevap gelmiş ama hiçbiri sorunumu çözmedi ama burda bir aşk konusu açıldığında 100 kişi yazıyor komik geldi şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anto grizzy
Allah kahretmesin çok fena utandım yorganin altindan yaziyorum oglum sen bidaha konusma kizla falan
Ne deseydim çok bilgili kızlar diyince akla ilk gelen profil fotoğrafı pınar protein olan çok zeki arkadaş berke iyi siz dedim ne dememi bekliyordun buyur?

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Kızların arasında sır olmaz (varsa arap olayım) sen arkadaşına sorduysan bana bakar mı diye büyük ihtimalle o da arkadaşına söyledi o da bakmam diyince seni kırmamak için bakmayabilir demiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anto grizzy
Kızların arasında sır olmaz (varsa arap olayım) sen arkadaşına sorduysan bana bakar mı diye büyük ihtimalle o da arkadaşına söyledi o da bakmam diyince seni kırmamak için bakmayabilir demiştir.
Arkadaş kız değil ki benim arkadaş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,868
Üyeler
161,157
Son üye
atalayulusoy
Top Bottom