Sevdiğimin sevgilisi varmış

Waglox

80+
Reaksiyon skoru
7
Şimdi konuya böyle yazdım ama yani olmayabilirler. Ama baya yakınlar bu kızla eskiden baya yakındık hatta arkadaşım sevgili olsanıza demişti 1 yil önce falan. İstersem kendime birini bulurum ama onun gibi birini nasıl bulurum bilmiyorum. Yapabileceğim bir şey yok gibi okulun son günü açılmayı düşünüyorum. Ama yani onunla sevgili olan kişi yani kilolu ama galiba dış görünüşe önem vermiyor.

sevgilisi varsa yapma yoksa dene şansını dış görünüş değil bence ya birisiyle sevgili olmak

Ayrıca sevgilisi yoksa eğer açılsam bile Red yeme olasılığım var inanç yüzünden

Şöyle düşün sevgilisi olmayan bir kızla birçok erkek arasında çekişmedesin ama sevgilisi olan kızla sadece o erkekle yarıştasın.

Şimdi konuya böyle yazdım ama yani olmayabilirler. Ama baya yakınlar bu kızla eskiden baya yakındık hatta arkadaşım sevgili olsanıza demişti 1 yil önce falan. İstersem kendime birini bulurum ama onun gibi birini nasıl bulurum bilmiyorum. Yapabileceğim bir şey yok gibi okulun son günü açılmayı düşünüyorum. Ama yani onunla sevgili olan kişi yani kilolu ama galiba dış görünüşe önem vermiyor.
Hali hazırda muhabbetiniz varsa,seninle ilgiliyse şimdiden açıl okulun son günü açılmanın bir olayı yok.Benim arkadaşım okulun son günü kıza açılmıştı kızda onu seviyormuş ama farklı şehire taşındı sonra o da öyle bitti.

@Kara* anlarsın sen bu işlerden

Okulun son gününü beklemek yerine neden yoklama amaçlı enişte ne yapıyor nasılsınız falan de bakalım sohbet ortamınız devam ediyorsa. Konuşmalarına göre anlarsın zaten kızla o da samimi olup sevgili olduysa dış görünüş pek önemli olmuyor yakın gördüğü için, merak etme takılıyorsa kız onunla işi bittiği zaman yeni joker arayışına geçer. Tabii ki karakterini sen daha iyi biliyorsun bunlar sadece varsayım.

Hali hazırda muhabbetiniz varsa,seninle ilgiliyse şimdiden açıl okulun son günü açılmanın bir olayı yok.Benim arkadaşım okulun son günü kıza açılmıştı kızda onu seviyormuş ama farklı şehire taşındı sonra o da öyle bitti.
Hocam şimdi acilamam sınav senesi. Bide arkadaşlarına söyler falan diye endişe ediyorum.

Hocam şimdi acilamam sınav senesi. Bide arkadaşlarına söyler falan diye endişe ediyorum.
Sınav senesiyse boşver benim en pişman olduğum konu,bırak aşk işlerini.

Sınav senesiyse boşver benim en pişman olduğum konu,bırak aşk işlerini.
Sınav bittikten sonra o yuzden açılmayı düşünüyorum zaten.
Post automatically merged:

Sınav bittikten sonra o yuzden açılmayı düşünüyorum zaten.
Bide ben inançsız biriyim benim inançsız olduğumu biliyor kendisi inançlı sırf bu yüzden Red yeme olasılığım bile var.
Post automatically merged:

Sevgilimin (haberi yok olduğumuzdan) kankasına aşık oldum napabilirim
Hocam bu dediğinizle beni mi kastettiniz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,209
Üyeler
190,875
Son üye