bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,645
Şimdi bir kere yaş ile dalga geçen insanın ben akıl sağlığının normal olmadığını düşünüyorum neyse konumuza dönelim sen daha 8.sınıfa geçmemişsindir kızların boyu 7.sınıfta uzar 8.sınıfta kısalır sende 8'de uzarsın olay bu bedenin gayet normalÖncelikle herkese iyi forumlar. Her ne kadar dalga geçiliceğimi bilsemde bugün bu konuyu açmak istedim. Öncelikle 13 yaşındayım, 161.5-162 boyum var yanılmıyosam 50 kiloyum (yağ oranım yüksek) tahmin ettiğiniz gibi erkek çocuğuyum.Boyumun kısa olması beni cidden çok rahatsız etmeye başladı,hoşlandığım kız bile benden 4-5cm uzun ve açılmaya bile korkuyorum boyumla dalga geçer diye,boyumu nasıl uzatabilirim? Bilen abim,ablam veya kardeşlerim varsa bana yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu yaşta değilde hiçbir zaman kullandırılmaması lazımTiktok gibi saçma uygulamalar hayata yön veriyor cidden çok garip ve saçma.Ben şuan 15-16 yaşımdayım lakin insta bile kullanmak istemiyorum çünkü sarmıyor. Bu yaşlarda tiktok filan kullandırmak ailenin işleyebileceği en büyük suçlardan.