Sevgili nasıl yapılır yardım

benim profili kendi profilinmiş gibi göster

ANINDA DÜŞMEZSE BİR ŞEY BİLMİYORUM

Bu yaşta yapılan ilişkilerin çoğu gördüğüm kadarıyla 2-4 hafta süren evcilik oyunu
Uzunlarıda var baya geçen seneden okulda hala beraber gördüklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav bu yeni 9-10-11 lerinde sevgili yapma konuları iyice arttı. Abi etrafında senden 10 yaş küçüklerde sevgili yapsada sen yapmak zorunda değilsin bu bir zorunlulukmuş gibi algılamayı bırakın. Zorlasam yaparım ayaklarında bırak herkes aynı şeyi söylüyor.Benim 10 arkadaşımın 5-6 sıda zorlasam yaparım da uğraşamam falan filan diyordu ama hepsininde 4-5 yıldır sevgilisi yok.
yapabileceğin en güzel şey iyi arkadaşlıklar edinip ortalamanı 85 ten fazla yapmak.
Zorunlulukmuş gibi değil zaten tabide deneyim tecrübe kazanma aga çok peşini kovalasaydım illaki yapardım benim ötekilerden neyim eksik elim ayağımmı yok ama adamlarda zorlamışki yapmış zaten bu işlerde öyle kovalamak lazım zamanla pat diye olcak hali yok işinize gelmiyosada lütfen cevap vermeyin başkalarıda senin dediklerin gibi ders şu bu muhabbetine girdi evet dediklerin diğer arkadaşlarında dedikleri doğru ama şuan bu konu üzerine konuşmamız lazım konuşcaksak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim profili kendi profilinmiş gibi göster

ANINDA DÜŞMEZSE BİR ŞEY BİLMİYORUM
Direk engel yedim hocam

Son düzenleme:
salla kanka ya egolu kızların büyük çoğunluğu yüksek ihtimal açılcan kendi egosundan seni reddedicek sonra kendini üstün görcek max türk kızı ben olsam yüzüne bile bakmam egosunu tatmin etmem

salla kanka ya egolu kızların büyük çoğunluğu yüksek ihtimal açılcan kendi egosundan seni reddedicek sonra kendini üstün görcek max türk kızı ben olsam yüzüne bile bakmam egosunu tatmin etmem
Çok haklısında reis böylede nereye kadar mecbur bugün değilse başka zaman illa mecbur olacak en kötü bi milli olayım desen işte escler pislik yuvası

Çok haklısında reis böylede nereye kadar mecbur bugün değilse başka zaman illa mecbur olacak en kötü bi milli olayım desen işte escler pislik yuvası
ileriyi beklicen kanka 23-25 yaşına geldiğinde yapıcan daha olgunlaşmış insanlarla sevgili olcan şuan daha çocuksunuz

ileriyi beklicen kanka 23-25 yaşına geldiğinde yapıcan daha olgunlaşmış insanlarla sevgili olcan şuan daha çocuksunuz
8 10 yıl yani, hocam ozamana kadar artık bırak böyle basit şeyleri evlilik olur olacağı varsa hatta evliliğide bırak çoluk çocuğa karışılır çok rahat

8 10 yıl yani, hocam ozamana kadar artık bırak böyle basit şeyleri evlilik olur olacağı varsa hatta evliliğide bırak çoluk çocuğa karışılır çok rahat
Yok be kanka bizim bi abi var 40 yasına kadar evlenmedi şans kader meselesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri