Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 9,016
fuzuli yere başına iş alma genç
Nasıl ne anlamda iş alma?fuzuli yere başına iş alma genç
Size biriyle anlaşmadan sevgili olunamayacağını anlatmaya çalışıyorum ama siz kervanı yolda düzmek istiyorsunuz. Birini seçip sonradan sevgili olmak mümkün ama çok zor. Önce insanlarla anlaşır, arkadaş olursun. Sonra karşı taraf da isterse sevgili olursun. Bir kızı görüp ‘ben bunu beğendim’ deyip sevgili olamazsın. Umarım anlatabilmişimdirPardon hocam,sade olmazmı peki yani tek kız falan yakalayıp başka 1 2 tane arkından hakkında bilgi alırım biraz ortak nokta içinde nolcak grup işi zor geldi baya gitmez bana
Hocam ben zaten asla öyle bi şey demiyomki diyememde zaten öyle bi sevgililik evet dedin gibi olamazda arkadaş olmadan sevgilide olamaz tabi zaten benim takıldığım nokta grup olayı ben sevgilimi olacam arkadaş grubumu kuracam yani başbaşa bi kızla arkadaşlık anlaşma sohbet başlatılamazmıSize biriyle anlaşmadan sevgili olunamayacağını anlatmaya çalışıyorum ama siz kervanı yolda düzmek istiyorsunuz. Birini seçip sonradan sevgili olmak mümkün ama çok zor. Önce insanlarla anlaşır, arkadaş olursun. Sonra karşı taraf da isterse sevgili olursun. Bir kızı görüp ‘ben bunu beğendim’ deyip sevgili olamazsın. Umarım anlatabilmişimdir
Yazmıştım zaten ama görmemişsiniz büyük ihtimalle. Olur ama zor olur. Tek bir kızla tanışırsın ama gruptaki kadar vakit geçiremezsin. Ortak noktalarınızı bulmanız daha uzun sürer. Çekingenim demiştiniz o yüzden de bir gruba dahil olmanızı önerdim. Grup içinde arkadaş bulmanız daha kolay olur. Grup zaten sizin kendi başınıza kurabileceğiniz bir şey değil.Hocam ben zaten asla öyle bi şey demiyomki diyememde zaten öyle bi sevgililik evet dedin gibi olamazda arkadaş olmadan sevgilide olamaz tabi zaten benim takıldığım nokta grup olayı ben sevgilimi olacam arkadaş grubumu kuracam yani başbaşa bi kızla arkadaşlık anlaşma sohbet başlatılamazmı
20 yaşıma geldim o işi bu yaşınızda çözersiniz banada söyleyin : DYaş 15 liseye gidiyom bu yaşta çocuk böyle şeylerin peşinden ne koşuyor diyebilirsiniz çok haklısınızda ama artık bu işin yaşı okadar düştüki kendimden 4 5 yaş küçük ortaokula giden çocuklar bile çok gördüm yapan şimdide lisede dolu görüyom kıskanıyom neyse ortaokulda hiç kız arkadaş falan olmadı lisede geçirdiğim 1 yıldada olmadı evet asıl bu iş için önce arkadaşlık gerek kızlarla nasıl sohbet kurulur açılır bide pat diye işin peşini kovalayıp kovalayıp red yersem onunda korkusu büyük tip konusunda kesinlikle kendimi övmüyorum bende kötüyüm ama benden çok daha kötülerininde var
Bu yaşta yapılan ilişkilerin çoğu gördüğüm kadarıyla 2-4 hafta süren evcilik oyunuÖncelikle sana gelip ya bu işler için erken gerek yok hayatına odaklan diyecek kişileri ciddiye almamanı tavsiye ederim. Çünkü ilerde daha sağlıklı ilişkiler için şimdiden bir ilişki deneyimin olmalı yoksa çok hata yaparsın. Ancak bu yaşlarda yapacağın bir ilişkiden ciddiyet bekleme ve ciddi olma çünkü ilerleme ihtimali %0.05 falan. Çok bağlanma yani kesinlikle. Aslında insanlarla gidip konuşmak zor değil ancak çekingen olduğundan dolayı doğru anı kollamayı deneyebilirsin. Bir fırsat bulursan o konudan sohbeti açarsın ve oradan ilerletebilirsin. Ancak çok fazla ne desem diye düşünme dümdüz konuşmaya başla. Bu bir story yanıtıyla falanda olabilir illa fiziksel olmasına gerek yok. Zaten yeni yıla başladın sınıfındakilere takip isteği atman yanlış anlaşılacak bir şey değil. Eğer tipine ve kendine çok güvenmiyorsan pat diye bir şey yapmak sana ters tepebilir kızla olan ilişkini bu durumda daha ağırdan alman gerekiyor. İşte öncelikle çeşitli bahanelerle konuşup daha yakınlaştıktan sonra daha net adımlar atabilirsin ancak karşındaki kişiyi analiz etme konusunda iyi değilsen bu konuda güvendiğin ve yakın arkadaşlarına konuşmaları atıp ne demek istiyor gibi şeyler sorabilirsin onlarda sana yönlendirme yapar.
Olması gereken takılacaksın geçeceksin deneyim kasacaksın maksat öğrenmekBu yaşta yapılan ilişkilerin çoğu gördüğüm kadarıyla 2-4 hafta süren evcilik oyunu
Bu yaşlarda olmazsa ilerde sağlıklı bir ilişki yürütmek zorlaşır, insanlar bunun aksini iddia etsede ilişki deneyimi olan insanlar istiyorlar. Hiçbir kızla bu gözle konuşmazsan ilerdeki ciddi olması gereken ilişkilerinde çok feci çuvallarsın ve başkalarından yardım almak zorunda kalırsın. Bu yüzden ilişki yapmanın en kolay olduğu ortam lisede bu deneyim fırsatı kaçırılmamalı. Ayrıca asıl lise arkadaşlıklarına çok fazla anlam yüklemeyin önemli olan şey üniversite arkadaşları. Lisedeki çoğu arkadaşın senden farklı hedefleri olan çoğu zaman az ortak noktanız bulunan kişiler. Size ilerisi için katkı sağlayacak kişi sayısı pekte çok değildir asıl önemli olan şey bu.Yav bu yeni 9-10-11 lerinde sevgili yapma konuları iyice arttı. Abi etrafında senden 10 yaş küçüklerde sevgili yapsada sen yapmak zorunda değilsin bu bir zorunlulukmuş gibi algılamayı bırakın. Zorlasam yaparım ayaklarında bırak herkes aynı şeyi söylüyor.Benim 10 arkadaşımın 5-6 sıda zorlasam yaparım da uğraşamam falan filan diyordu ama hepsininde 4-5 yıldır sevgilisi yok.
yapabileceğin en güzel şey iyi arkadaşlıklar edinip ortalamanı 85 ten fazla yapmak.
Katılmıyorum.Olması gereken takılacaksın geçeceksin deneyim kasacaksın maksat öğrenmek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu yaşlarda olmazsa ilerde sağlıklı bir ilişki yürütmek zorlaşır, insanlar bunun aksini iddia etsede ilişki deneyimi olan insanlar istiyorlar. Hiçbir kızla bu gözle konuşmazsan ilerdeki ciddi olması gereken ilişkilerinde çok feci çuvallarsın ve başkalarından yardım almak zorunda kalırsın. Bu yüzden ilişki yapmanın en kolay olduğu ortam lisede bu deneyim fırsatı kaçırılmamalı. Ayrıca asıl lise arkadaşlıklarına çok fazla anlam yüklemeyin önemli olan şey üniversite arkadaşları. Lisedeki çoğu arkadaşın senden farklı hedefleri olan çoğu zaman az ortak noktanız bulunan kişiler. Size ilerisi için katkı sağlayacak kişi sayısı pekte çok değildir asıl önemli olan şey bu.