DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Bakılmaya mı ihtiyacın var?Hocam benim şansım bu dünyada hiçbir konuda yaver gitmez siz merak etmeyin kimse bakmaz
Bakılmaya mı ihtiyacın var?Hocam benim şansım bu dünyada hiçbir konuda yaver gitmez siz merak etmeyin kimse bakmaz
Bakmaktan kastım sevmekBakılmaya mı ihtiyacın var?
Bir kızın sizi sevmesine mi ihtiyacınız var?Bakmaktan kastım sevmek
Yok ama konu bu sonuçta, benim kimseye ihtiyacım yok bana ben yeterimBir kızın sizi sevmesine mi ihtiyacınız var?
O zaman ihtiyacınız olmayan bir şey için üzülmeyi bırakın ve yolunuza bakın.Yok ama konu bu sonuçta, benim kimseye ihtiyacım yok bana ben yeterim
Üzülmüyorum zaten ama konu bu olduğu için yazmak istedimO zaman ihtiyacınız olmayan bir şey için üzülmeyi bırakın ve yolunuza bakın.
Bu şekilde kendinizi kandıracağınıza gerçekten hiçbir şeye üzülmemeyi öğrenin.Ben hiçbirşeye üzülmem
Üzülmem hocam benim duygularım yokBu şekilde kendinizi kandıracağınıza gerçekten hiçbir şeye üzülmemeyi öğrenin.
Aslında burası gerçekten doğru, ancak kızlarda gurur yok demek çok da doğru bir tabir olmazdı.Bu ayrıldıktan sonra hemen başkasına gitme olayı kızlarda çok daha sık görülür. Çünkü kızlar gurur sahibi varlıklar değildirler. Gurur yapmadıkları için yaptıklarının saygısızlık olduğunu düşünmezler. Erkeklerde ise durum böyle değildir. Erkekler genel olarak gurur sahibi varlıklar oldukları için ayrıldıklarında hemen sevgili yapmazlar. Çünkü daha yeni bir ilişkiden çıkmıştır ve kendisine saygısı, eski yaşadığı ilişkiye saygısı vardır. Sonuçta geçmişte bir şeyler yaşanmıştır. O yaşanan şeylere erkekler saygı duyar ve direk ciddi ilişkiye başlamazlar. Yani tabii ki erkekler yapmaz demiyorum ama kızlara göre bu oran azdır. Aşk acısını kızlar pek yaşamaz. Çünkü zaten sizle çıkarken içindeki sevgiyi öldürmüştür. Ama siz çok sevdiğiniz için o gidince kalbiniz yara alır.
İlla üzülürsünüz, illa duygularınız rol oynuyordur, sadece kendinizi güçlü hissetmek için üzülmeyeceğinizi söylüyorsunuz. Kendinizi kandırmanın ve güçlü görmenin manası yok, kendinizi güçlü göreceğinize gerçekten güçlü olun.Üzülmem hocam benim duygularım yok
Annem hariç neredeyse kimse için üzülmemİlla üzülürsünüz, illa duygularınız rol oynuyordur, sadece kendinizi güçlü hissetmek için üzülmeyeceğinizi söylüyorsunuz. Kendinizi kandırmanın ve güçlü görmenin manası yok, kendinizi güçlü göreceğinize gerçekten güçlü olun.
Ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun.Annem hariç neredeyse kimse için üzülmem
En az üzülen insan benim (!)Ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun.
Tamam üzülme sen, en az üzülen sensin bu dünyada
Umarım üzülmeyen bu çocuğu üzülecek duruma getirmezler.E