Hayır, değil.kapalı mı sevgilin ?
Ah be abi, elbet bir gün.Keşke bende böyle konu aça bilsrm
İlişkiye başladıktan beri. Başyapıtlar (+100₺)Hocam şimdiye kadar derken, ilişki başından beri mi yoksa konuyu açtıktan sonra gelen önerilerden karar verdiklerimden mi?
mantıklı gerçi bu nasıl oyun sen benimle ****** geçiyon çok zor bu falan diyip ayrılabilirElden Ring
Hocam tam anlayamadım ama JBL 510BT, Mi band 6, gümüş kolye gibi şeyler. Genelde orta ölçekli çok fazla şey aldığım için pek hatırlamıyorum tabi b12 iğnesi vurdurduğum için onun da biraz etkisi var .İlişkiye başladıktan beri. Başyapıtlar (+100₺)
Kolye almasaydin alttaki kolyeyi alabilirdin. Çocuksu gelebilir ama anlamı büyük.Hocam tam anlayamadım ama JBL 510BT, Mi band 6, gümüş kolye gibi şeyler. Genelde orta ölçekli çok fazla şey aldığım için pek hatırlamıyorum tabi b12 iğnesi vurdurduğum için onun da biraz etkisi var .
Evet üstte Perfectshot06 hocam da önermişti, güzel bir ürün.Kolye almasaydin alttaki kolyeyi alabilirdin. Çocuksu gelebilir ama anlamı büyük.
(Bu gümüş olanı normali 30₺ felan)
Mors alfabesiyle adının yazdığı çift bileklikleri var ben ondan almıştım alınabilir. Sen onun adını taşıyacaksın o da senin adını misSelamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum . Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.
mantıklı gerçi bu nasıl oyun sen benimle ****** geçiyon çok zor bu falan diyip ayrılabilir