Neler Yeni

Sevgilimden ayrılarak hata mı yaptım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sen en doğrusunu yapmışsın, boş ver.

Tre-x

80+ Silver
Kahpelik gizli yapılır gizli kalmaz biraz bekle rengi açığa çıkar vesselam

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğru olanı yapmışsın benim sevdiğim kıza benziyor o da böyle yapmıştı arkadaşlığımı bitirdim

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Normalde bu tarz konuları pek sormam boş olduğu için fakat hangi arkadaşıma danışsam bi şekilde kızın bundan haberi olucağını biliyorum o yüzden sizin fikrinizi almak istedim

1 aydır çıkıyorduk ve okulda yakın bir arkadaşım vardı kızın yanında sürekli elini kızın omzuna belini falan atıyordu kızla çok yakın konuşuyordu ve antalya ya gittim yakın bir zamanda postunu açmıştım ve kız bu sürede bizim 1.ayımız yani ayın 19 kasımda çocukla beraber yemeğe gitmişler baş başa ve bana bunu söylemedi sonra moralim bozuk diye story attım ve görmesine rağmen mesaj yazmadı ve 1 saat sonra ayrıldım neden yazmadın dediğim zaman arkadaşıma sordum o yazma bekle dedi ayrılarak hata mı yaptım yoksa haklımıyım ?
İyi yapmışsın tabii ki ancak benim başka bir sorum var.

Arkadaşın kızın beline, omzuna elini kolunu attığında niye uyarmadın? Kız seni böyle özgüvensiz falan olduğunu görüp de senden vazgeçmiş olabilir. Ya da çok genişsin ondan ses çıkarmadın.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Normalde bu tarz konuları pek sormam boş olduğu için fakat hangi arkadaşıma danışsam bi şekilde kızın bundan haberi olucağını biliyorum o yüzden sizin fikrinizi almak istedim

1 aydır çıkıyorduk ve okulda yakın bir arkadaşım vardı kızın yanında sürekli elini kızın omzuna belini falan atıyordu kızla çok yakın konuşuyordu ve antalya ya gittim yakın bir zamanda postunu açmıştım ve kız bu sürede bizim 1.ayımız yani ayın 19 kasımda çocukla beraber yemeğe gitmişler baş başa ve bana bunu söylemedi sonra moralim bozuk diye story attım ve görmesine rağmen mesaj yazmadı ve 1 saat sonra ayrıldım neden yazmadın dediğim zaman arkadaşıma sordum o yazma bekle dedi ayrılarak hata mı yaptım yoksa haklımıyım ?
Bu ilişki yürümez.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Güzel yapmışın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç